VATANDAŞ UYARDI, "PİS,PİS SÜT SATIYORLAR"

Bilecik’te bir vatandaş mahalle sakinlerini sokakta satılan sütlerin pis süt olduğu konusunda ikaz etmek için cama uyarı levhası astı.

01 Ağustos 2016 Pazartesi 09:44
3770 Okunma
VATANDAŞ UYARDI,

 Bilecik’te bir vatandaş mahalle sakinlerini sokakta satılan sütlerin pis süt olduğu konusunda ikaz etmek için cama uyarı levhası astı.

 

 

 

  Levhayı hazırlayana bir vatandaş, seyyar sütçülerin sattıkları sütlerin hijyenik olmayan bidonları sokaklardan toplayıp ürettikleri sütleri bu sağlıksız mikrop saçan bidonların içine koyarak vatandaşa temiz süt satmadıkları konusunda iddiasında bulundu. İddia üzerine cama astığı ve üzerinde “Sayın mahalle halkı çöpe attığınız plastik bidonlarınızı deliniz. Bazı sütçülerin bu bidonları alıp içine süt koyup size pis pis süt satmaktadır”  yazan uyarı levhasıyla mahalle sakinlerini uyardı. Bazı vatandaşların yoldan geçerken cama asılan yazıyı görüp okuduğunda şaşkınlıklarını dile getirirdi.

 

 

 Öte yandan vatandaşlar mahalle arasında süt satanları Gıda Tarım ve Hayvancılık ve Sağlık İl Müdürlüğünü tarafından denetlenmelerini istediler.

Son Güncelleme: 01.08.2016 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle