VALİLİK, BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ NE İŞE YARIYOR?

Bilecik Valiliğine Bağlı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ne işe yarıyor.

11 Mayıs 2015 Pazartesi 07:20
1926 Okunma
VALİLİK, BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ NE İŞE YARIYOR?

Bilecik Valiliğine Bağlı  Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ne işe yarıyor.

 

 

 Bilecik Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile Abadiye Köy Muhtarlığı iş birliğinde devlet töreni ile "Hıdrellez Kültür ve Bahar Bayramı" geçtiğimiz Cumartesi günü kutlandı. Bu kutlamalar çerçevesinde Bilecik Valiliğine Bağlı  Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yakın olan gazete ve ajanslar bu etkinliğe katılırken, müdürlüğü yakın olmayan site ve ajanslar çağrılmaması gözlerden kaçmadı. Diğer illerde Vali beyin günlük ve haftalık programları gazete ve ajanslara atılırken, Bilecik Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikler Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde olarak çalışan ve Anadolu Ajansına hizmet eden memur tarafından çekilerek bizlere servis ediliyor. Bilecik valiliği ait araç ile her etkinliğe katılan memur Anadolu Ajansına gönderdiği haberleri bu resmi aracı kullanarak gönderiyor. Bu memur bakan bey geldiğinde izin alarak Bakan takip ediyor, vali beyin katılmadığı bazı programlara katılması gözlerden kaçmıyor. Şimdi soruyoruz, Bilecik Valiliğine Bağlı  Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ne işe yarıyor, işte cevabı, Devlet Ajansına Hizmet Etmeye Yarıyor

 

 

 Öte yandan, bu yaşanan olaylar hakkında Bilecik Valiliğine Bağlı  Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aranarak durumu bildirilmiş olup, etkinliği Bilecik Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü düzenlendiğini ve onların bilgi vermesi gerektiği bildirildi. Bilecik Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ise, etkinliğin sadece sekretaryası onlarda olduğunu basın bildirim işlerine Bilecik Valiliğine Bağlı  Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapıldığı belirtildi. 

 Bu konu hakkında Vali beyin ne gibi açıklaması yapacağı ise merak ediliyor.

Son Güncelleme: 11.05.2015 07:20
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKValilik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle