SİNOP'LULAR HIDIRELLEZ ŞENLİĞİNDE BULUŞTULAR

Bilecik Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gerçekleştirilen 1'inci Hıdırellez Şenliğinde bütün Bilecik'teki Sinoplular bir araya geldi.

06 Mayıs 2014 Salı 14:58
2392 Okunma
SİNOP'LULAR HIDIRELLEZ ŞENLİĞİNDE BULUŞTULAR

 Bilecik Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gerçekleştirilen 1'inci Hıdırellez Şenliğinde bütün Bilecik'teki Sinoplular bir araya geldi.  

  Bilecik Bahçelievler mahallesinde bulunan dernek lokalinde gerçekleştirilen etkinliğe, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Gençlik Kolları İbrahim Kurt, Dernek Başkanı Necati Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye başkan adayı Hüseyin Şensoy, MHP İl Başkanı Sabri Erarslan, Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Meral, Belediye Meclis üyeleri, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 Bilecik Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Çetin Kaya açılış konuşmasında derneğin kuruluş nedenlerinden birinin memleketleri olan Sinop'un örf ve adetlerini yaşatarak bir parça oldukları Bilecik'deki dostlarına yörelerinin farklı güzelliklerinin tanıtmak olduğunu belirtti. Kaya, " 1'incisi düzenlenen hıdırellez şenliğimiz tüm hemşerilerimize ve dostlarımıza kaynaşma adına hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Derneğimizizn kuruluşunda emeği geçen sayın Başkanımız Necati Yılmaz ve kurucu üyelere çok teşekkür ederiz" dedi.

Dernek Başkanı Necati Yılmaz ise, Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın derneğe yaptığı destek ve katılımından dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Ayrıca dernek yönetimi, derneğe katkı sağlayan üyelerine Başkan Selim Yağcı vasıtası ile teşekkür plaketi verdi. 

  Sinop'a özgü halk oyunlarının oynandığı etkinlikte yapılan duaların ardından, katılımcılara mısır keşkeki, pilav ve tatlı ikramı yapıldı.

 

 

 


Son Güncelleme: 06.05.2014 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle