SELİM YAĞCI SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

 AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı, güçlü Bilecik ve güçlü Türkiye için çalışmalarına devam ediyor.

11 Haziran 2018 Pazartesi 11:53
430 Okunma
SELİM YAĞCI SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

 AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı, güçlü Bilecik ve güçlü Türkiye için çalışmalarına devam ediyor.

24 Haziran seçimleri için büyük bir gayret sarfederek Bilecik, ilçe, belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili adayı Selim Yağcı, çalışmaları kapsamında Söğüt ilçesine bağlık Küre köyü ‘’Kadir Pilavı’’ etkinliğine katıldı, Bozüyük ilçesinde lokma ikranı etkinliğine katıldı ve Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

 Güçlü Bilecik ve güçlü Türkiye için AK Davayı anlatmaya devam ettiklerini kaydeden Milletvekili Adayı Selim Yağcı; ‘’Söğüt İlçemize Bağlı Küre Köyümüzde Osmanlı'dan Kalan ve Kadir Gecesi'nde Yapılan 'Kadir Pilavı' Geleneğine katılarak dualarla pilav kazanlarını açtık.

 Atalarımızdan miras kalan şifalı pilavımızı yedik. Mübarek Kadir Gecemizde geleneği yaşatılmasında katkısı olan Küreli kardeşlerimin hayrını Cenabı Allah kabul etsin.

 Daha sonra Bozüyük İlçemizde Ulu Camii’de teravih namazı sonrası kıymetli dostum Erdoğan Tunç bey, şahsım adına vatandaşlarımıza lokma ikramında bulundu. Değerli dostuma bu kadirşinas davranışı sebebiyle teşekkür ediyorum.

 Cenabı Allah hayırlarını ve mübarek Kadir Gecemizi kabul etsin. Çalışmalarımız kapsamında son olarak, Bozüyük Ertuğrulgazi Kültür Sosyal Dayanışma Derneğimizi ziyaret ettik. Bilecik’imizin kalbi olan Bozüyük’ümüz için neler yapabilirizi konuştuk. Ertuğrul Gazi’nin torunları Türkiye’nin şahlanışı için devam diyor.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle