ŞEKER MUHTARLAR VE SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy, Bilecik'te bulunan Sivil Toplum Temsilcileri ve muhtarlarla yemekte bir araya geldi.

18 Mayıs 2015 Pazartesi 14:00
1103 Okunma
ŞEKER MUHTARLAR VE SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy, Bilecik'te bulunan Sivil Toplum Temsilcileri ve muhtarlarla yemekte bir araya geldi.

 

 

 

  Bilecik’te bir restoranda düzenlenen yemekte açılış konuşması yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili adayı Hüseyin Şensoy Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim beyannamelerini okuyarak katılımcılara bilgi verdi.

 

 

 

 

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili adayı Bahattin Şeker ise,  ilk olarak Bilecik’in sorunlarından başlamak istediğini ifade ederek, Bilecik'in en önemli konunun ekonomini olduğunu belirtti. Şeker, “2002 ve 2006’da büyüme hızımız yüzde 7,2 idi. Ne olduysa 2007’den 2014’e kadar bu yüzde 3, 4’e geriledi ve gerilemeye devam ediyor. Eğer huzurlu demokratik bir ülke olmak istiyorsak ekonomi çok önemli ve büyüme hızının 7’den aşağı olmaması lazım bir memlekette. Organize sanayilerimiz var. Bu  organize sanayinin bütçesinde ben görevliydim ben yazdım. Bilecik 2’nci organize sanayi Bozüyük, Osmaneli, Gölpazarı, Pazaryeri ve Söğüt buralardaki organize sanayimiz doldu. Yer arıyorlar, ama hala şuanda bir çözüm üretemediler. Osmaneli Organize sanayi bir muamma. Bir çok kimselere satılmış, tapuları verilmiş, mahkemeler devam ediyor ama orada da büyük bir sorun var” dedi.

 

 

 

 

  “TÜRKİYE’NİN YANLIŞ İŞLERİNDEN BİRİSİ DE TEŞVİK SİSTEMİ”

 

  Şeker konuşmasının devamında, Gölpazarı Organize Sanayi'ye bugüne kadar bir çivi bile çakılmadığını belirterek, “Ben bunları bütçeye aldığım zamanlar yıl 1995 idi. Ve aynı şey Söğüt’te de devam ediyor. Pazaryeri'nde yarım, Bozüyük'te devam ediyor ve yavaş yavaş tamamlanıyor. Daha önceki yıllarda 1’inci bölgeye almışlardı organize sanayiyi. Onun için bize fabrikaların gelmesi zordu. Ama bu son dönemde bizlerin çok iyi muhalefet etmesi ve hükümetin de bu işe yatkın olmasıyla AK Parti Milletvekili Fahrettin Bey’in de katkılarıyla 3’üncü bölgeye aldırdık Bilecik’i. Organize sanayilerimizi geliştirmek lazım. Türkiye’nin yanlış işlerinden birisi de teşvik sistemi. Teşvik sisteminde de yeni bir sistem geliştirmek lazım Hayvancılıkla ilgili, çiftçilikle ilgili bir takım teşviklerin verilmesi lazım” dedi.

 

 

 

 

  “BİLECİK’TE EKONOMİYİ NE KADAR BÜYÜTÜRSEK, GELİŞTİRİRSEK BİLECİK O KADAR BÜYÜR”

 

  Konuşmalarının sonunda Bilecik’in mermer de seramikte de öne çıktığını belirterek,”Diğer yerlerde artık ihtisas sanayi bölgeleri oluşuyor.  Biz Bilecik’te ekonomiyi ne kadar büyütürsek, ne kadar geliştirirsek, iş sahaları açabilirsek Bilecik o kadar büyür. Bilecik’teki ekonomiyi canlandıramazsak, buradaki gençlerimize iş veremezsek buradaki para Bilecik’in esnafına , tüccarına gelemezse buradan hiç birimizin faydalanması mümkün değil. Ekonomi de ciddi sorunlar var. Sıcak para Türkiye’yi harekete geçiriyor. Diğer konular da var ama biz kendi işimizi kendimiz halletmemiz lazım. Türkiye'nin zamanla ileri teknolojiye uygulayıp diğer büyük ülkeler gibi olması lazım. Ve bunun yanında da il rektörümüz var, üniversitemiz var. Üniversite sanayi odası Esnaf odalarının iş birliği yapılması şart.

 

 

 

 

 Bunlar olurken de Türkiye' de adalet ve hukuk reformu lazım. Son günlerde hiç birimizin adalete güveni kalmadı. Her gün bir şey değişiyor, her gün hak, hukuk, adalet değişiyor. Toplumda sıkıntılar var, adalete güven azaldı. Ne kadar düzgün adalet kavramı olursa hak hukuk olursa işverende yönetici de muhtarımızda sendikacı da herkes bu işten yararlanır. Burada bir olay oluyor, bir karar oluyor sendikacılar bile bu işin içerisinden çıkamıyor. Muhtarın küçücük bir ormanda olayı var ya da bir işi var yıllarca mahkeme sürüyor. Bunlar Bilecik' in gerçekleri Türkiye’nin de gerçekleri” dedi.

 

 

 

 

  Konuşmaların ardından Bilecikspor Kulüp Başkanı İsmail Cinoğlu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adaylarına Bilecikspor atkısı ve forması hediye etti. Yapılan yemekli toplantı toplu fotoğraf çekinilmesinin ardından sona erdi.

 

 

 

Son Güncelleme: 18.05.2015 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle