ROMANTİK SEVGİLERİNİN YENİ GÖZDESİ TERARYUM

 Son dönemlerde çiçekçilerde hızla yayılan ve şık görünümüyle dikkatleri çeken ve içerisinde canlı yapay kaktüs bulunan teraryumlar romantik erkeklerin ilk tercihi olmaya başladı.  

26 Ocak 2018 Cuma 13:09
3028 Okunma
ROMANTİK SEVGİLERİNİN  YENİ GÖZDESİ TERARYUM

 Son dönemlerde çiçekçilerde hızla yayılan ve şık görünümüyle dikkatleri çeken ve içerisinde canlı yapay kaktüs bulunan teraryumlar romantik erkeklerin ilk tercihi olmaya başladı.  


  Renkli ve ilgi çekici tasarımlar olan teraryumlar genellikle kaktüsler için tercih ediliyor. Fiyatları 100-150 liradan başlayan bu saksılar, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

 Bilecik'te yaklaşık 6 yıldır çiçekçilik yapan Altıner Yörümez, teraryumların sukulent ve kaktüslerden oluştuğunu belirterek, “Teraryumların sukkulent ve kaktüslerden yapılıyor.

 Bunlarda canlı ve yapay oluyor. Son bir seneye kadar çok revaçta değildi. Son bir senedir revaçta. Genelde sevgililer kız arkadaşlarına alıyorlar. Daha romantik buluyorlar böyle şeyleri. Fiyatları 100 ve 200 TL arasında değişiyor. Elmanın, armudun küçüklüğüne büyüklüğüne göre değişiyor. İçindeki malzemeye göre değişiyor.

 Az önce de görmüş olduğunuz gibi yaptık bir tane orta boy. En az günde bir tane satıyoruz. Son bir senedir dediğim gibi talep çok fazla. İnsanlar bunu küçük ve şirin olduğu için çok beğeniyorlar hoşlarına gidiyor.

 Ağaç tarzında olduğu için insanların hoşlarına gidiyor. Öğretmenler gününde çok sattık. Yılbaşında çok sattık. Sevgililer Günü yaklaşıyor büyük ihtimalle onda da çok satarız” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 26.01.2018 16:27
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle