MARKA ŞEHRİ SEL VURDU

Bilecik’te yağan sağanak yağış gider kapaklarındaki su birikintileri adeta küçük bir deniz görüntüsü oluşturdu.

02 Haziran 2014 Pazartesi 11:50
3857 Okunma
MARKA ŞEHRİ SEL VURDU

 Bilecik’te yağan sağanak yağış dolayısıyla, gider kapaklarındaki su birikintileri adeta küçük bir deniz görüntüsü oluşturdu.

 Bilecik’te akşam saatlerinde dolu ile başlayan ve 1 saat süren sağanak yağış vatandaşları zor duruma sokarken işyerlerini su bastı. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bütün işyerleri su basarken, Hürriyet Mahallesi ile Bahçelievler Mahallesini birbirine bağlayan bat çık da ise araçlar zor anlar yaşadı.

 

 

 Atatürk Bulvarı üzerindeki esnaflar kendi imkanları ile tıkanan gider kapaklarını açmaya çalışırken işyerlerine dolan suları dışarı atmakta zorlandılar. 

 Yaşanan yağışın ardından trafik olumsun yönde etkilenirken vatandaşlarının yazlık kıyafetleri ile yağmura yakalandığı görüldü.

 

 


 
 
 
 

Son Güncelleme: 02.06.2014 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle