İL PROTOKOLÜ İFTARA İLGİ GÖSTERMEDİ

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından il protokolü ve vatandaşlara iftar yemeği verilirken, protokolün iftara ilgi göstermemesi gözlerden kaçmadı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
02 Haziran 2019 Pazar 16:11
1639 Okunma
İL PROTOKOLÜ İFTARA İLGİ GÖSTERMEDİ

  Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından il protokolü ve vatandaşlara iftar yemeği verilirken, protokolün iftara ilgi göstermemesi gözlerden kaçmadı. 

  Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen iftar programına; CHP Milletvekili Yaşar Tüzün ve eşi Aysel Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, İyi Parti İl Başkanı Soner Hızlı, Bilecik Baro Başkanı Halime Aynur,  Belediye Başkan Vekili Semih Tuzak, Başkan Yardımcıları Ahmet Gürses, Melek Mızrak Subaşı, Recep Gırca, Özgür Algın, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, Belediye ve İl genel meclisi üyeleri, Emniyet Müdür Yardımcısı Cüneyt Yaman, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri, belediye çalışanları ile basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

  Vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet eden Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, konuklarının gelecek bayramlarını tebrik etti.

Öte yandan Bilecik Valisi Bilal Şentürk, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 2. Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Bulut ve Bilecik Şeyh Edebali Rektörü Prof. Dr.  İbrahim Taş gibi isimlerin iftara katılmaması CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ün 19 Mayıs kutlamalarında kendilerinin eleştirmesi olduğu düşünüldü.

Son Güncelleme: 02.06.2019 16:15
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Merakli 2019-06-02 18:35:26

Davete icabet göstermek nezakettir,inceliktir

Avatar
adalet 2019-06-02 19:24:37

sıkıysa gitsinler......

Avatar
misafir 2019-06-08 00:52:10

yiyintici müdürler nerde koltuk gider

banner22

resim yükleresim yükle