İL GENEL MECLİSİ EKİM AYI 2. BİRLEŞİMİ 5 DAKİKA BİLE SÜRMEDİ

Bilecik İl Genel Meclisi Ekim ayı 2’inci birleşimi 5 dakika bile sürmedi.

06 Ekim 2015 Salı 10:52
1359 Okunma
İL GENEL MECLİSİ EKİM AYI 2. BİRLEŞİMİ 5 DAKİKA BİLE SÜRMEDİ

Bilecik İl Genel Meclisi Ekim ayı 2’inci birleşimi 5 dakika bile sürmedi.  

 

 

  Bilecik İl Genel Meclisi Ekim ayı 2’inci birleşimini Bilecik İl Özel İdaresi toplantı salonunda Meclis Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığı toplanarak 1 gündem maddesi görüşüldü ve toplantı 5 dakika bile sürmedi. Gündem maddesi olarak, İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğünün hazırladığı taslak performans görüşüldü. 2016 yılı taslak performans planı hakkında İl Genel Sekreter yardımcısı Mehmet Akil Şahin Meclis üyelerine bilgi verdi.  Verilen bilgi sonrası gündem maddesini Plan ve Bütçe Komisyonu ile AR-GE Komisyonlarına havale edilmesini İl Genel Meclis üyelerinin oylamasına sunulurken, madde oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

  Bu gündem maddesi sonrası Ekim ayı 2’inci birleşimini sona ererken, yarın 3’üncü birleşim için İl Genel Meclis üyeleri tekrar toplanacak.

Son Güncelleme: 06.10.2015 10:52
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKIl Genel Meclis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle