DUBALAR TARİH OLMAYA BAŞLADI

DUBALAR TARİH OLMAYA BAŞLADI

03 Şubat 2014 Pazartesi 15:10
1625 Okunma
DUBALAR TARİH OLMAYA BAŞLADI

 

Son birkaç aydır Atatürk Bulvarı üzerinde birçok kaza meydana gelmişti ve bunlardan biride ölümlü sonuçlanmıştı. Daha önce yapmış olduğumuz haberde, yayaların karşıdan karşıya geçemedikleri ve yaya geçitlerine araç park edilmesinden dolayı vatandaşların çok zahmet çektiğini belirtmiştik. Minibüs sürücüleri yolcu indirme bindirme yerlerinin araçlarla dolu olmasından dolayı ana yolda durup yolcu indirmeleri trafiği olumsuz yönde etkiliyordu. Buna çare olarak Bilecik Belediyesi tarafından, Atatürk Bulvarı üzerindeki yaya geçitlerine ve minibüs durağının olduğu yerlere kalıcı dubalar konuldu demiştik.

 

Aradan pek fazla zaman geçmedi ki gördüğümüz manzara hiçte hoş olmadı. Daha önce kalıcı dubalar konuldu demiştik fakat şuan o dubalar tarih olmaya başladı. Yerlerinden çıkmak üzere olan dubalar hatta yerlerinden çıkartılarak kaldırım kenarına bırakılan dubalar Bilecik halkının gözünden kaçmadı. Yetkililerden bu konu hakkında daha sağlıklı bir çalışma beklediklerini belirten vatandaşlar, Bilecik halkından da daha duyarlı olmalarını istediler.

 

Son Güncelleme: 03.02.2014 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle