ÇANAKKALE’DEN YOLA ÇIKAN EMANETLER, BİLECİK’TEN GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulmak üzere Gelibolu Yarımadası'ndan alınan toprak, su ve Türk bayrağından oluşan emanetler, Bursalı atletler tarafından Bilecikli atletlere teslim edildi.

14 Mart 2015 Cumartesi 09:19
1600 Okunma
ÇANAKKALE’DEN YOLA ÇIKAN EMANETLER, BİLECİK’TEN GEÇTİ

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulmak üzere Gelibolu Yarımadası'ndan alınan toprak, deniz suyu ve Türk bayrağından oluşan emanetler, Bursalı atletler tarafından Bilecikli atletlere teslim edildi.

 

 

  Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla başlatılan "Çanakkale-Ankara 18'inci Zafer Koşusu" çerçevesinde, Çanakkale Gelibolu Yarımadası'ndan alınan toprak, deniz suyu ve Türk bayrağından oluşan emanetler, Bilecikli atletlere teslim edildi. Bursalı atletler tarafından Bilecik’e getirilen emanetler, Bilecik merkeze bağlı Pelitözü köyünde düzenlenen törenle verildi. Buradan Bilecik şehir merkezine gelen atletler, Tepebaşı mevkiinde araçlarında inerek, otogar önüne kadar kutsal emanetler ile koştular.

 

 

 Otogar önünden araçlara binen atletler kutsal emanetleri Eskişehirli atletlere teslim etmek yola çıktılar. Törene, Bilecik Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Hasan Kocatepe ve öğrenciler katıldı.

 

 

Son Güncelleme: 14.03.2015 09:19
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKÇANAKKALEKoşu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle