BAYRAM ÖNCESİ ET FİYATLARI

Bilecik’te Kurban Bayramı öncesi et fiyatları artarken, kasaplar ise işlerin durgunluğundan şikayetçi.

11 Ağustos 2015 Salı 08:04
1513 Okunma
BAYRAM ÖNCESİ ET FİYATLARI

 Bilecik’te Kurban Bayramı öncesi et fiyatları artarken, kasaplar ise işlerin durgunluğundan şikayetçi.

 

 

Kurban Bayramı öncesi hayvan fiyatları artış, hep tüketiciyi hem de satıcıları olumsuz etkiledi. Yaz aylarında piknikçilerin vazgeçilmesi haline gelen ete, fiyatlarındaki artıştan dolayı fazla ilgi olmazken, vatandaşlar fiyatı daha ucuz olan tavuk ürünlerini tercih etmeye başladı.

 

 

“HER SENE KURBAN ÖNCESİ ET FİYATLARI ARTIYOR”

 

Bilecik’te kasaplık yapan Cüneyt Örnek, her sene Kurban Bayramı öncesi et fiyatlarında artış olduğunu belirterek, “Bayramın yaklaşmasıyla hayvan piyasası neredeyse durdu. İnsanlar kurbanlarını bayram için saklaması üzerine et fiyatları değişiyor. Kurban Bayramından sonra fiyatlar düşecektir, ama şuanda diğer iller nazaran Bilecik’te et fiyatları daha uygun olsa da normal bir zamana göre yine bir artış oldu. Bu da hayvan piyasasının zayıflamasından dolayı. Şuna dana kıyma 34 TL, dana kuşbaşı 36 TL’den satılıyor. Kurban sonrası bu fiyatlar biraz geriye gelmesinin bekliyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 11.08.2015 08:04
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKEt Fiyatı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle