BAKTIĞI ARILAR HAYATINA MAL OLDU

Gölpazarı'nda yaşayan Emin Bağ isimli vatandaş arı sokması sonucu hayatını kaybetti.

25 Nisan 2014 Cuma 06:34
1667 Okunma
BAKTIĞI ARILAR HAYATINA MAL OLDU

 Gölpazarı'nda yaşayan Emin Bağ isimli vatandaş arı sokması sonucu hayatını kaybetti. 

 Alınan bilgiye göre 62 yaşındaki Emin Bağ, akrabası ait bağ evindeki arılara bakmak için kovanlarının yanına gitti. Arı alerjisi olan Bağ, korunmak için arı kıyafeti giydi. Kovanı açtığı sırada saldırıya uğradığı tahmin edilen talihsiz şahıs kaçmaya başladı.  Bu sırada koruyucu kıyafetin içine giren bir arı tarafından sokulan Bağ, burada fenalaşarak yere yığıldı. 

 Akşam eve dönmeyince ailesi bu durumdan şüphelendi. Eşinin durumu akrabalarına bildirmesi üzerine olay yerine gelen akrabaları Bağ'ın ahır içinde arı kıyafetleri ile yerde yatar vaziyette gördüler. Durumu 112 Acil Servis'e ve emniyete haber verdiler ama yapılan incelemede Bağ'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

 Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Bağ'ın, cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Son Güncelleme: 25.04.2014 06:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle