OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ TABELA İLE DEĞİL BAĞIRARAK OLUYOR

Bilecik'te oynanan amatör futbol liginde oyuncu değişlikleri sırasında tabela yerine saha komiserinin bağırması ile oluyor.

20 Aralık 2017 Çarşamba 15:49
955 Okunma
OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ TABELA İLE DEĞİL BAĞIRARAK OLUYOR

 Bilecik'te oynanan amatör futbol liginde oyuncu değişlikleri sırasında tabela yerine saha komiserinin bağırması ile oluyor. 

 


  Bilecik 1. Amatör Lig 13'üncü hafta müsabakası Bilecikspor-Gölpazarı Belediyespor Bilecik Edebali Stadında karşı karşıya gelirken, oyuncu değişliklerinde tabela kullanılmaması giren çıkan oyunculara zor anlar yaşattı. Oyuncu değişliklerinde çıkan oyuncuyu saha komiseri ve görevliler bağırarak çağırırken, bazı oyundan çıkan sesi duymadı.

 

 

 Bu durum bazı taraftarlar arasında vakit oyuncuların vakit geçirdiği şekilde yorumlanıp tepkilere neden olurken, bazı taraftarlar ise; "Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Dumanla haberleşerek çıkan oyuncuya haber versinler" esprilerine neden oldu. Öte yandan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Müdürlüğü ise; kendilerinin ışıklı tabelaları olduğunu ve görevlinin kullanmadığı söylediler.

 

Son Güncelleme: 20.12.2017 15:49
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-12-27 14:39:18

Şimdiye kadar nasıl oluyordu.Bilecikspor yenilince mi aklınıza geldi?Yoksa gündem değiştirme derdinde misiniz?

Avatar
serdar 2017-12-27 14:39:18

ahahahha bizimmkiler övünürler vizyon sehir bilecikmişşşş daha stadımız haline bakınn ulusal kannlara rezilgimize bahsedersinnn eee bilecik ilçe olsaunn bencee bursaya baglansınn yatırım daha fazla olurrr

Avatar
Misafir 2017-12-27 14:39:18

Normal burası bilecik

banner22

resim yükleresim yükle