SAKATLANAN OYUNCUNUN DURUMU YA AĞIR OLSAYDI....

Bilecik 1’inci Amatör Ligi müsabakası bugün Bilecikspor ile Bozüyük Güneşspor arasında saat 14.00’da Bilecik sentetik sahada oynandı.

12 Ekim 2014 Pazar 11:57
2736 Okunma
SAKATLANAN OYUNCUNUN DURUMU YA AĞIR OLSAYDI....

 Bilecik 1’inci Amatör Ligi müsabakası bugün Bilecikspor ile Bozüyük Güneşspor arasında saat 14.00’da Bilecik sentetik sahada oynandı. 

 

 

 Maçın 30. dakikasında Bozüyük Güneşspor’lu 9 numaralı futbolcu Ömer Can rakip oyuncu ile girdiği ikili mücadele sonrası sol bileğinden sakatlandı. Maçın orta hakemi hemen sağlık görevlileri sahaya çağırdı.  Sağlık görevlileri tarafından oyuncunun sol bileğin ikili mücadele sırasında döndüğü ve maçı tamamlayacağı ambulans ile hastaneye götürülerek filim çekilmesi gerektiği belirtildi. Bunu üzerine saha görevlileri 112 Acil Servis ekiplerini arayarak durumu oradaki görevlilere bildirdi.

 

 

 112 görevlilerinin telefona sağlık görevlisini istedi ve şuan için Bilecik 112 Acil servisinde bulunan 3 ambulansında görevde olduğunu ve 10 dakika içerinde ambulansı hastaneye intikal edeceğini ondan sonra ambulans gönderecekleri bilgisini verdiler. Yaklaşık 15 dakika sonra olay yerine gelen ambulans sentetik sahanın nereden girişi olduğunu bilmemesi üzerine taraftar girişine yönlendi.

 

 

 Buradan görevlilerin müdahalesi sonrası sentetik sahanın içine alınan ambulans yaklaşık 17 dakika sonra sakatlanan futbolcuya müdahale etti. Saha içerisinde çekim yapan muhabirin “Ambulans neden bu kadar geç geldi” sorusuna 112 yetkilisi “Çünkü ekip yoktu” cevabı vererek olay yerinde sakat oyuncuyu Bilecik Devlet Hastanesine götürdüler.

 Kulüp yetkililerinden aldığımız bilgi doğrultusunda sakatlanan oyuncunun sol bileğinde burkulmaya dayalı zedelenme olduğunu ve iki hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.,

 

Son Güncelleme: 12.10.2014 11:57
Anahtar Kelimeler:
SporBİLECİKAmatörMaç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle