İŞİTME ENGELLİ SPORCU BİLECİK’İ DÜNYA ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDECEK

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, İşitme Engelliler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye 2’inci olarak Bilecik’e madalya ile dönenen sporcuyu tebrik etti.

22 Mart 2016 Salı 09:45
1838 Okunma
İŞİTME ENGELLİ SPORCU BİLECİK’İ DÜNYA ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDECEK

  Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, İşitme Engelliler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda  Türkiye 2’inci olarak Bilecik’e madalya ile dönenen sporcuyu tebrik etti.

 

 

  Ankara’da düzenlenen şampiyonaya Büyük Bayanlar kategorisinde Bilecik’i temsilen katılan 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü Sporcusu Elif Öner, 57 kiloda Türkiye 2’inci oldu. Başarılı sporcuyu makamında kabul eden Aslan Yıldız,  Taekwondo Antrenörü Mesur Düş ile başarılı çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirtti. Yıldız, “1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü Sporcusu Elif Öner 57 kiloda Büyük Bayanlar Kategorisinde Türkiye 2’inci olarak Bilecik’e madalya ile dönmüştür.

 

 

 Başarılı Taekwonducu aldığı derece ile 18 Temmuz 2016 tarihinde Samsun’da düzenlenecek olan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası’nda ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Taekwondo branşında iddialı olduğunu bir kez daha gösteren sporcu Elif Öner’in üst üste gelen başarılarının gurur verici. Elif’i başarısından dolayı tebrik ediyorum. Kendisi, tüm engelli çocuklarımıza azmiyle aldığı başarısıyla örnek olmuştur.

 

 

 Engelli çocuklarımıza imkan verildiği takdirde neler yapabileceklerini bir kez daha görmüş olduk. Eğitim ve disiplin sporu olan taekwondo sosyalleşme ve öz güven anlamında sporcularımıza bir çok kazanç sağlamaktadır. Başarılı sporcumuz Elif Öner’i tebrik ediyor, ilimizi temsil edeceği Dünya Şampiyonası’nda başarılar diliyorum’’ dedi.

Son Güncelleme: 22.03.2016 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle