İDMANYURDU SPOR KULÜBÜNDEN 5 ŞAMPİYONLUK DAHA

 Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü Voleybol takımları kategorilerinde 5 şampiyonluk elde etti.

26 Mart 2018 Pazartesi 18:04
239 Okunma
İDMANYURDU SPOR KULÜBÜNDEN 5 ŞAMPİYONLUK DAHA

 Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü Voleybol takımları kategorilerinde 5 şampiyonluk elde etti.


  Yoğun antrenmanlar ile başarılı bir sezon geçiren Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu voleybol branşı sporcuları kazandıkları 5 şampiyonluk ile gelecek vaad ediyor.

 Yıl içerisinde il genelinde yapılan voleybol müsabakalarında mini takıma rakip çıkmazken Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü Mini Voleybol Takımı Şampiyon oldu. Ardından 4 takımlı midi takımlarda Bozüyük Belediyesi A ve Bozüyük Belediyesi B olmak üzere 2 takımla mücadele eden Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor burada da namağlup ünvanı ile şampiyon oldu.

 6 takımın mücadele ettiği küçük takım kategorisinde hiç yenilmeyen ve namağlup ünvanı ile şampiyon olan Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü 4 takımın mücadele ettiği Yıldız Kızlar kategorisin de 1 maç vererek şampiyon olmayı başardı.

 4 takımın mücadele ettiği genç liginde de hiç maç kaybetmeyen ve namağlup ünvanı ile şampiyon olan Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü Voleybol takımları Türkiye Şampiyonalarına katılmaya hazırlanıyor.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle