BİLECİK 2. AMATÖR LİG'DE 5'İNCİ HAFTA SONUÇLANDI

  Bilecik 2. Amatör Lig A Grubu'nda 5'inci hafta sonuçlanırken, 5'de 5 yapan İl Özel İdarespor liderliği bırakmadı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
07 Mayıs 2018 Pazartesi 15:03
1155 Okunma
BİLECİK 2. AMATÖR LİG'DE 5'İNCİ HAFTA SONUÇLANDI

  Bilecik 2. Amatör Lig A Grubu'nda 5'inci hafta sonuçlanırken, 5'te 5 yapan İl Özel İdarespor liderliği bırakmadı. 

  Bilecik 2. Amatör Lig'de  6 takımın mücadele ettiği ve Bilecik grubu diye adlandırılan A Grubu'nda Pazaryeri temsilcisi Kınıkspor ligler başlamadan ligden çekilmişti. Oynadığı bir kaç maç sonra Bilecik temsilcisi Ertuğrulspor'da ligden çekilirken, grubun lideri İl Özel İdarespor bu hafta bu takımla karşı karşıya geldi. Rakip takımın ligden çekilmesi sonrası İl Özel İdarespor 3-0 hükmen galip sayıldı. Grubun diğer bir takımı Yeniköyspor ise; ligden çekilen diğer bir takım Kınıkspor ile karşı karşıya geldi. Sezon başından beri maçlara çıkmayan Kınıkspor karşısında maçı 3-0 hükmen kazanan Yeniköyspor puanını 6'ya çıkardı. Gruptaki son maçta Küplüspor ile Kürespor karşı karşıya geldi. Maçı deplasman ekibi Kürespor 5-1 kazanarak, puanını 12'ye çıkardı.

  Gruptaki 6'ıncı hafta müsabakaları hakemlerin semineri olduğundan dolayı 9 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. Çarşamba günü saat 17:30'da Sentetik Saha'da İl Özel İdarespor ile Yeniköyspor karşı karşıya gelirken, Ertuğrulspor-Kürespor, Küplüspor-Kınıkspor müsabakaları ise; 3-0 hükmen sonuçlanacak.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasn yılmaz 2018-05-08 09:34:09

ligden çekliyorum demek ne kadar kolaysa bunun zor yanı o kararı vermektir bu konulara değinmek çözüm odaklı olmak gerekir

banner22

resim yükleresim yükle