HEM DAVET ETTİLER, HEM DE PARA İSTEDİLER

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’in adına düzenlenen veda yemeğine davet edilen bazı kişilerden para istenmesi, birçok katılımcı tarafından hayretle karşılandı.

10 Haziran 2016 Cuma 08:51
1856 Okunma
HEM DAVET ETTİLER, HEM DE PARA İSTEDİLER

 Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’in adına düzenlenen veda yemeğine davet edilen bazı kişilerden para istenmesi, birçok katılımcı tarafından hayretle karşılandı.

 

 

   Valiler Kararnamesi ile Kütahya Valiliğine atanan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’in adına düzenlenen veda yemeğine, Bilecik Valiliği protokol üyeleri ve kurum müdürleri davet edildi. Davet telefonu sonrası konuklardan 25 TL yemek, 25 TL hediye parası olmak üzere toplam 50 TL para istemesi tuhaf karşılandı.

 

 

      Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’in adına dün Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen veda yemeğine katılım az olurken, bazı davetlilerinin para istenmesine tepki için etkinliğe katılmadıkları iddia edildi.

 

 

  İsimlerinin açıklanmasını istemeyen bazı davetliler, geçtiğimiz gün 0228-212-1941 numaralı telefondan arandıklarını ve "Vali beye veda yemeği düzenleniyor.

 

 

    Vali bey sizi de aramızda görmek istiyor, katılacak mısınız" denildiğini, "Evet" diyen katılımcılara, "Yemek ücreti 50 TL'dir. Bu meblağı Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüğüne gönderirseniz seviniriz" ifadelerinin kullanıldığını anlattılar.

 

 

   Konu hakkında valilik birimlerinden bilgi alınamazken, programı Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüğün tarafından düzenlendiği ve müdire hanımında izinli olduğu için bilgi verilemeyeceği bildirildi.

 

 

Öte yandan her davetliden para istenmediği, bazılarından istendiği ise öğrenilirken, muhteşem bir veda yemeği sonrası Vali, Nayir, ilimize veda etti. 

 

 

 

Son Güncelleme: 10.06.2016 08:51
Anahtar Kelimeler:
ValiBİLECİKVedaGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle