SEÇİM YAPILDI

Bilecik ili, ilçe ve beldeleriyle üye olduğu Türkiye Belediyeler Birliği’nin meclis üye seçimleri yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Mayıs 2024 Çarşamba 12:08
311 Okunma
SEÇİM YAPILDI

Bilecik ili, ilçe ve beldeleriyle üye olduğu Türkiye Belediyeler Birliği’nin meclis üye seçimleri yapıldı.


 

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı başkanlığında gerçekleştirilen seçimlerde üyeler belli oldu. Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut seçimlerin kâtip üyeliğini yaptı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) meclis üyeliği için 146 seçmenin olduğu seçimlerde bir boş oy ve 6 geçersiz oy belirlendi. Gerçekleştirilen seçim Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, Türkiye Belediyeler Birliği’ne üye olarak seçilirken, Bozüyük Belediyesi Meclis Üyesi Ayşe Nur Turan ise yedek üye olarak seçildi.


 

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, seçim sonunda seçim sonuçlarının Bilecik’e ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ederek, "Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeliği seçimini gerçekleştirdik. İl Belediye Başkanı olarak doğal üyesi olduğum Türkiye Belediyeler Birliğinde şehrimizi birlikte temsil edeceğimiz asil meclis üyeliklerine, gerçekleştirdiğimiz seçim sonucu; Bozüyük Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve Söğüt Belediye Başkanımız Ferhat Durgut seçilirken, Bozüyük Belediyesi Meclis Üyesi Ayşe Nur Turan ise yedek üye olarak seçilmiştir. Tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SeçimYapıldı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil 2024-05-22 16:52:22

Harikasınız TEPRİKLER MELEK MIZRAK SUBAŞI BAŞKANIM

banner22

resim yükleresim yükle