VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Bilecik’te lise öğrencisi bir grup gencin doğum günü olan arkadaşları için yaptığı şaka, az daha gencin kör olmasına sebep oluyordu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Haziran 2024 Çarşamba 11:52
3972 Okunma
VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Bilecik’te lise öğrencisi bir grup gencin doğum günü olan arkadaşları için yaptığı şaka, az daha gencin kör olmasına sebep oluyordu.


 

Kayıboyu Mahallesi'nde yaşayan lise öğrencisi bir grup genç, doğum günü olan arkadaşları M.P. (17) için kutlama yaptı. Önceki gece mahalle meydanında bir araya gelen gençler, şaka yapmak istedikleri arkadaşlarını zorla kollarından tutup adeta sürükleyerek elektrik direğine zincirle bağladı.

Daha sonra başından aşağıya su ve benzeri şeyler döken, bir şeyler fırlatan gençler ardından torpil patlattı. Gencin itiraz etmesine aldırmayan arkadaşları, ardından başından aşağı su döküp kafasını yıkadılar.

Dökülen çamaşır suyu sebebiyle M.P. bir süre sonra bulanık görmeye başladı. Olayı ilk önce ailesine söylemeyen genç tedavi altına alındı. Aile, çocuklarının arkadaşlarından şikâyetçi oldu. Olayın duyulması üzerine Bilecik Valiliği de konuyla ilgili inceleme başlattı.

Son Güncelleme: 05.06.2024 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adsiz 2024-06-08 22:09:24

Ahlaksız aile terbiyesi almamış,hepsi bir şizofren.tedavi olmaları lazım.Birde bir temiz,dovülmeleri lazımdı ki şaka yapmak neymiş görsünler.sizin gibiler ancak toplumun kirli karasi

Avatar
Tuğçe şinay 2024-06-05 15:51:10

İnsan yetiştirmediğiniz için bu insana benzer varlıklar türüyor ortalıkta sorumsuz kafada nokta kadar beyin yok çamasır suyu kafaya döküyor yumurtaymış unmuş çocuğun yüzüne gözüne atıyor bunlarada sözde arkadaş deniyor umarım para değil hapis cezası alırsınız!!!!

Avatar
Aysel 2024-06-05 21:47:39

Hepsini içeri atın atmadan öncede aynısını onlara yapın seyrederken benim yüreğim parçalandı annesi nasıl dayansın böyle arkadaş olmaz olsun bunlar arkadaş değil bence

Avatar
Ayşe 2024-06-06 00:07:24

Nasıl bı caniliktir bu!!!Bunlar derhal toplumdan uzak tutulmalı caydırıcı cezalar verilmeli ki örnek olmalı.İzlerken kanım dondu.Boyle insan görünümlü yaratıklarla birarada yaşamak çok vahim bı durum

Avatar
Cevdet cevahir. 2024-06-16 07:39:40

Aman Allahım. Nasıl olur da kendi öz arkadaşlarını elektrik direğine bağlarlar ve elektrik direğine bağlı olan arkadaşının üzerine saki su elektrikle temas etsin dercesine üzerine su ve zararlı madde dökerler. Adeta şok oldum şok.

Avatar
Adsiz 2024-07-03 01:59:12

Böyle sapik cani ruhlu insanları yaşına bakmadan cezasını vereceksin vermezsen ilerde topluma zararları daha fazla olur sanki öldürmek için ugrasmislar katil ruhlu sapiklar

banner22

resim yükleresim yükle