MEŞK EKİBİ MEST ETTİ

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Şubat ayı etkinlik programında Oturak ve Meşk Ekibi müzik ziyafeti verdi.

11 Şubat 2014 Salı 15:18
1623 Okunma
MEŞK EKİBİ MEST ETTİ

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Şubat ayı etkinlik programında Oturak ve Meşk Ekibi müzik ziyafeti verdi.  

  Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı ve çok sayıda Bilecik’li katıldı.  Bilecik yöresi ile anonim türkülerin seslendirildiği programda, Bilecik yöresine ait kültürel öğeler ön plana çıktı.

  Belediye Başkanı Selim Yağcı, programda yaptığı konuşmada, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali  Kültür ve Kongre Merkezi’nde şubat ayı etkinlikleri kapsamında hergün başka bir programın yapıldığını belirtti. Yağcı, ''Belediyeler olarak fiziki yapılar her zaman inşa edilebilir. Ancak bu tür yapılara anlam kazandıran, onları değerli kılan faktör, bu yerlerde çeşitli aktivitelerin yapılmasıdır. Bilecik Belediyesi olarak hemşerilerimize kazandırdığımız bu merkezde şimdiye kadar birçok güzel organizasyona ev sahipliği yapıldığı gibi bundan sonra da yapılmaya devam edecektir. Bu tür eserleri ve programları sizler için yapıyoruz. Sizin ilginiz ve katılımınız bu güzel programların devamını getirecektir. Ben bu gecede bizlere güzel anlar yaşatan Bilecik Belediyesi Oturak Havası Meşk Ekibi ve emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' dedi.

  Bilecik yöresine ait halk kıyafetleriyle kuşanan Oturak ekibimiz gecede, Bilecik ve çeşitli yörelere ait eserleri seslendirildi. Ayrıca Bilecik Belediyesi bünyesinde oluşturulan Oturak Havası Meşk Ekibi, bundan sonra Ulusal ve Uluslararası etkinliklerde Bilecik’i temsil edecek.

 

- VİDEO AZ SONRA - 

Son Güncelleme: 11.02.2014 15:18
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKOTURAK EKİBİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle