BAŞKAN CAN'DAN VATANDAŞLARA ŞEKER İKRAMI

Bilecik Belediyesi tarafından kentte bulunan 30 camide Kurban Bayramı namazı sonrasında şeker ikramı yapıldı.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
24 Ağustos 2018 Cuma 16:44
223 Okunma
BAŞKAN CAN'DAN VATANDAŞLARA ŞEKER İKRAMI

Bilecik Belediyesi tarafından kentte bulunan 30 camide Kurban Bayramı namazı sonrasında şeker ikramı yapıldı.  


  Belediye Başkanı Nihat Can da bayram namazını kıldığı Kayı Boyu camisinde namaz çıkışı vatandaşlara şeker ikramında bulundu. Kendi elleriyle çocuklara ve vatandaşlara şeker ikram eden Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi olarak amaçlarının paylaşma ve kaynaşma vesilesi olan bayramların daha güzel ve daha verimli olmasını sağlamak olduğunu kaydetti.

Can, "Öncelikle bütün müslüman aleminin ve bütün kardeşlerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Cenabı Allah daha nice bayramlarda bizleri bir ve beraber eylesin. Aramızdaki sevgi, kardeşlik ve paylaşmak duygularını arttırsın. Bizler Bilecik Belediyesi olarak gerek bayramları gerek diğer önemli gün ve zamanları vesile ederek, güzel geleneklerimizi yaşatma ve toplumumuzda bizleri bir ve beraber yapan etkinlikleri tekrar yaşatma ve hatırlatmaya önem veriyoruz. İlimiz mücavir alanındaki yaklaşık 30 camimizde arkadaşlarımızla birlikte namaz sonrası çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza şeker ikramında bulunduk. Amacımız paylaşmak ve birbirimize olan sevgi ve kardeşliğimizi arttırmaktır" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle