240 ÖĞRENCİ MATEMATİK ÖĞRENİYOR

Bilecik Belediyesi eğitime destek kursları devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Şubat 2024 Salı 13:05
59 Okunma
240 ÖĞRENCİ MATEMATİK  ÖĞRENİYOR

Bilecik Belediyesi eğitime destek kursları devam ediyor.


 

Eğitim ve çocuklara yönelik anlamlı çalışmalara katkıların verildiği Bilecik Belediyesi’nde, düzenlenen kurslarda yüzlerce öğrenci ağırlanıyor. Bilecik Belediyesi Bilgi Evi’ndeki matematik müzesinde matematik derslerinin eğlenceli şekilde öğretildiği kurslarda 240 öğrenci eğitim alıyor. ‘Matematiğe Dokunmayan Kalmasın’ sloganıyla verilen eğitimlerde ayrıca rehberlik hizmeti de öğrencilere sunuluyor.

Uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz olarak verilen kurslar kapsamında öğrenciler yeni arkadaşlıklar kurmanın yanı sıra sosyal faaliyetlerde de bir araya gelme imkanı buluyor. Eğitime Destek Kursları kapsamında ayrıca 7-14 yaş arası Türkçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, İngilizce ve hayat bilgisi dersleri de veriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Barış Kahraman 2024-02-27 17:23:16

Helal olsun.

banner22

resim yükleresim yükle