ÖĞRENCİLERE HEYECAN DOLU BİR DENEYİM

Bilecik Açı Koleji'ne değerli konuklarımız Açı Kurumları Genel Müdürü Hakan Yılmaz ve Eğitim Yazarı Sait Gürsoy'un katılımıyla büyük bir heyecan ve öğrenme dolu bir gün yaşandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Şubat 2024 Salı 13:29
53 Okunma
ÖĞRENCİLERE HEYECAN DOLU BİR DENEYİM

Bilecik Açı Koleji'ne değerli konuklar Açı Kurumları Genel Müdürü Hakan Yılmaz ve Eğitim Yazarı Sait Gürsoy'un katılımıyla büyük bir heyecan ve öğrenme dolu bir gün yaşandı.

Bilecik Şeyh Edebali Kongre Salonu'nda düzenlenen eğitim semineri, katılımcıların zihinlerinde iz bırakan derin düşüncelerle dolu bir deneyimdi.

Seminer boyunca, eğitim alanında uzman isimlerin bilgi ve deneyimlerini paylaşmasıyla, katılımcılar yenilikçi yaklaşımlar ve eğitimdeki son trendler hakkında kapsamlı bir perspektif kazandılar. Ayrıca, seminerin sonunda müzik öğretmenlerinin muhteşem bir dinletisiyle, sanatın gücüyle buluşma fırsatı yakalandı.

Bu değerli etkinlikte, Açı Koleji'nin kurucu müdürü Zafer Bozkurt'un  memnuniyeti ile katılımcıların bir araya gelerek eğitim ve öğretimdeki en iyi uygulamaları paylaşma isteğinin bir yansımasıydı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle