YANGINDA MİLLET CANIYLA UĞRAŞIRKEN JANDARMA BASINLA UĞRAŞTI

  Bilecik'te iki katlı kerpiç evde başlayan yangın, yandaki diğer iki katlı kerpiç eve sıçradı. Köylüler yangını söndürmeye çabalarken jandarma olayı görüntülemeye çalışan basınla uğraştı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
02 Nisan 2019 Salı 17:49
2445 Okunma
YANGINDA MİLLET CANIYLA UĞRAŞIRKEN JANDARMA BASINLA UĞRAŞTI

  Bilecik'te iki katlı kerpiç evde başlayan yangın, yandaki diğer iki katlı kerpiç eve sıçradı. Köylüler yangını söndürmeye çabalarken jandarma olayı görüntülemeye çalışan basınla uğraştı.


   Alınan bilgile göre; Bilecik merkeze 9 kilometre uzaklıktaki Bekdemirler Köyü'nde Burak Çay'ın oturduğu 2 katlı kerpiç evde henüz nedeni öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm evi sararken, yangın yandaki diğer 2 katlı kerpiç eve sıçradı.

 Olay yerine gelen Bilecik Belediyesine ait 2 itfaiye, 1 arasöz ve bir de Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler yangına müdahale etti. Yangın yan evi tamamen sarmadan kontrol altına alınırken ev kullanılmaz hala geldi. Alevlerin sıçraması sonucu yan evin duvarında ise büyük hasar meydana geldi.


"Bakın şunların kimliklerine"


Öte yandan olay yerinde yangını görüntüleyen basın mensuplarına zor anlar yaşatan Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı bir astsubay kıdemli başçavuş, tepkilere neden oldu.

 Kartlarını araçta unutan basın mensuplarına ders vermeye çalışan astsubay kıdemli başçavuş, "Kartlarınız alın gelin boynunuza asın" diye talimat verdi. Kendinden daha alt rütbedeki askere de "Bakın şunların kimliklerine" diyen astsubay kıdemli başçavuş bu tavrı tepkiyle karşılandı. 

 Bir basın mensubunun "Güvenlik şeridi çekin. Biz de ona göre çekim yapalım" demesine karşı şahıs "Burada güvenlik de benim, şerit de benim" cevabı verdi. Güvenlik şeridi çekilmeyen dar sokakta vatandaşlar, yangının çıktığı evin kapısının önünde yangını seyretmeye devam etti.

Son Güncelleme: 02.04.2019 18:31
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ADSIZ 2019-04-03 09:23:07

NEDEN GÜVENLİK GÜÇLERİNİN İŞLERİNİ ZORLAŞTIRIYORSUNUZ ? SONUCTA BU KART TAKILMASI GEREKİYORSA SİZDEN İSTENİYORSA YAPIN. YAPTIĞINIZ GERCEKTEN YANLIŞ !

Avatar
vatandaş 2019-04-03 00:09:02

astsubay doğru demiş haklı sadece sert tutum sergilemiş oda asker tavrı normal bişi basın kişiselleştirmesin polis değil jandarma malum. Basında doğru demiş şerit neden çekilmemiş.

Avatar
Adsız 2019-04-03 13:44:52

Jandarma orada görevini yapmaya çalışıyor.gazeteciler engellemeye çalışıyor.Varsa basın kartıni tak .Gezetecilik kamu gorevlisini hedef göstermekmidir.

Avatar
NEDEN 2019-04-02 20:22:14

NEDEN YA SİZİ GAZETECİDEN SAYMIYOR YADA KENDİ GÖREVİNİ BİLMİYOR O ZAMAN KOMUTAN ANGİSİ MERAK ETTİM

Avatar
VATANDAŞ 2019-04-03 16:11:40

Jandarma personeli haklı, millet can derdinde siz çekim derdindesiniz

Avatar
Ukala Basın! 2019-05-01 19:17:25

Kendiniz işinizi düzgün yapıyorsunuz bir de Devlet görevlisine mi laf atıyorsunuz. İlk olarak burada onun fotoğraflarını paylaşma hakkını nereden buluyorsunuz bu yasal bir suç. İkincisi onun görevini yerine getirdiği yerde siz görevinizi yerinize getiriyor musunuz? Kurallar açık ve net basın mensupları kendi kimliklerini belli eden belge ya da kimlik kartı bulundurmadan kafasına göre mi takılıyor bu mu sizin becerdiğiniz iş? Önce kendiniz toplanın sonra o görevli askere laf atın!

Avatar
Jandarma asayiş 2022-12-07 22:35:00

Jandarma sonuna kadar haklı bu belide devletmidir ne haltsa jandarma ya kafa tutuyor şu hale bak

Avatar
Vatandaş 2022-12-07 22:37:30

Devletin siyaseti basını haksız bence jandarma haklıdır

banner22

resim yükleresim yükle