BİLECİK'TE ÇALDILAR, ESKİŞEHİR DE YAKALANDILAR

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir vatandaşın evinin önünden çalınan otomobil kısa süre içinde Eskişehir de bulundu.

13 Ekim 2015 Salı 05:55
1832 Okunma
BİLECİK'TE ÇALDILAR, ESKİŞEHİR DE YAKALANDILAR

 Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir vatandaşın evinin önünden çalınan otomobil kısa süre içinde Eskişehir de bulundu.  

 

 

  Edinilen bilgiye göre Sadettin Akkaya’ya ait 11 DN 696 plakalı otomobil, geçtiğimiz Cumartesi günü akşam Kasımpaşa Mahallesi 112 Sokak’ta bulunan evinin önünden kimliği belirsiz şahıslarca çalındı. Olayı fark eden araç sahibi Akkaya, durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Yapılan araştırma sırasında araç tanıma sisteminden faydalanılarak aracın Eskişehir ilini geçiş yaptığı tespit edildi. Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ile yapılan ortaklaşa çalışma ile araç kısa sürede Eskişehir Yeşiltepe Mahallesinde ele geçirildi. 

Olaya karışan abi kardeş 2 kişi ile birlikte otomobil İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince Bozüyük’e getirildi. İfadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden kardeş Y.Y. tutuklanarak ceza evine gönderildi. Diğer şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Otomobil ise araç sahibi Sadettin Akkaya’ya teslim edildi. 

  Araç sahibi Akkaya, kısa sürede aracının bulunmasında büyük gayret sarf eden ve başarılı bir çalışma sonucunda aracını kendisine teslim eden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 13.10.2015 05:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle