AYAĞININ ÜZERİNDEN OTOMOBİL GEÇTİ

Bilecik’te bir genç kızın ayağının üzerinden otomobil geçti.

25 Kasım 2015 Çarşamba 09:57
1890 Okunma
AYAĞININ ÜZERİNDEN OTOMOBİL GEÇTİ

Bilecik’te bir genç kızın ayağının üzerinden otomobil geçti.

 

 

İddialara göre, Rukiye Y. (16) Teyfiybey Caddesi üzerinde yanındaki arkadaşlarıyla birlikte yürüdüğü esnada ayağının üstünden otomobil geçti. Bu esnada kazayı anlamayan otomobil sürücüsü yola devam etti. Önce ayağında bir ağrı hissetmeyen Rukiye Y., yaklaşık 20 metre yürüdükten sonra ayağının üzerine basamaz hale geldi. Arkadaşların yardımı ile kaldırıma oturan genç kız, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansla Bilecik Devlet Hastanesinde götürülerek tedavi altına alındı.

 

 

Öte yandan, polis ekipleri plakası alınamayan otomobili bulmak için çevre güvenlik kameraları incelerken, Rukiye Y.’nin yanında bulunan arkadaşları ekipler tarafından ifadesine başvurulmak üzere Çarşı Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

 

Son Güncelleme: 25.11.2015 09:57
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle