Bilecik Haber

BİLECİK DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİS'NDE BAŞIBOŞ KEDİ

SAĞLIK

  Bilecik Devlet Hastanesinin Acil Bölümüne girerek koridorlarda dakikalarca gezen başıboş kedi bazı hasta yakınlarının ilgisi ile karşılaşırken, bazı vatandaşlar ise hijyen açısından bu durumu eleştirdi. 

  Bilecik Devlet Hastanesinin Acil Bölümüne girerek koridorlarda dakikalarca gezen başıboş kedi bazı hasta yakınlarının ilgisi ile karşılaşırken, bazı vatandaşlar ise hijyen açısından bu durumu eleştirdi. 

  Ertuğrulgazi Mahallesi üzerinde hizmet veren Bilecik Devlet Hastanesi Acil Servis ve yatan hasta bölümüne kapıdan giren kedi koridorlarda adeta cirit attı. Bazı hasta yakınları kediye yakınlık gösterip yakından ilgilenirken, bazıları ise bu durum karşısında memnuniyetsizliğini belirtti.

 Hastanelerin steril olması gerektiği söyleyen bazı vatandaşlar, kedinin başıboş olarak gezmesinin pek de uygun olmadığını, güvenlik görevlilerinin daha duyarlı olmasını istediler.

Yorumlar (11)

RECEP ERTÜRK 6 Yıl Önce

KUDURMUŞ OLMADIKTAN SONRA HİÇ BİR KEDİNİN ZARARI OLMAZ, HİJYENİK AÇIDAN BİR ZARARI OLDUĞUNU DA DÜŞÜNMÜYORUM..

Esma Sühendan senger 6 Yıl Önce

Haberi yapan basın nensubu arkadaşa sesleniyorum.Kedi temiz ve hijyen bir hayvandır,bu kadar haber yapılacak olay varken kedinin peşinde olmanızı kınıyorum etrafimizda bunca sevgisiz hoşgörüsüz insan varken bu haberle hayvanları hedef yapiyorsunuz sizleri sevgi ve hoşgörüye davet ediyorum basın olarak insanların hayvanlara olan ilgisini yok etmeyi sevgi aşılayacak haberler yapin

BİLECİK 6 Yıl Önce

HASTANELER HİJYENİK ALANLAR OLMASI GEREKMEKTEDİR BİR HAYVAN SEVER OLDUĞUNUZ BELLİ AMA ŞU AÇIDAN DÜŞÜNÜRSENİZ HASTANELERDE ZİYARETÇİ SAATLERİ DIŞINDA KİMSEYİ ALMAZLAR ZİYARET SAATLERİ KISADIR HASTANEYE ZİYARETE GİRERKEN AYAKLARINIZA GALOŞ TAKARSINIZ BUNLAR ZORUNLUDUR VE KEDİLER DIŞARIDA YİYECEK ARAMAK İÇİN ÇÖP KONTEYNARLARINA GİRİP CIKAR VE ORADA İSTER İSTEMEZ ÇÖPLERE TEMAS EDERLER BU HAYVANLAR KENDİNİ TEMİZLER AMA NE KADAR DEZENFEKTE O EDER ORASI MECHUL BİR HASTA GRİP OLUP BURNUNU SİLDİĞİ PEÇETİYİ ÇÖPE ATTIĞINI DÜŞÜNÜRSEK KEDİNİN BUNA TEMAS ETTİĞİ ZAMAN YATAN HASTA KISMINDA MİKROP BULAŞTIRABİLİR. BUDA CİDDİ SORUNLAR CIKARTABİLİR. AMELİYAT OLAN HASTALARDA MİKROP BULAŞMASIN DİYE HER HASTAYA AYRI NEŞTER MAKAS ELDİVEN KULLANILIYOR HİJYEN YÖNÜNDEN YANİ HASTENE YÖNETİMİ HASTA YAKININI HİJYEN KONUSUNU ÖN PLANA ALIP ZİYARETÇİ SAATLERİ DIŞINDA HASTANIN YANINA ALMAZSA O HASTANEDE HİJYEN SAĞLAMAK İÇİN SOKAK HAYVANLARINI DA ALMAMASI LAZIM

Hakan Yıldırım 6 Yıl Önce

Geçen dükkana kedi girdi çıkartayım dedim bayanın bi tanesi beni bir azarladı.Ne istiyosun sen hayvandan diye. Onlarında canı var yapma evlâdım dedi. Yadirgamamak lazım sonuçta onlarda canlı

Betül 6 Yıl Önce

Kediler bizden daha temizler.Hiçbirşey olmaz doktorlar bile kedi sahibi

hAYVAN 6 Yıl Önce

Emin olun insanlardan daha az zarar verir biraz hayvan sevin Allah için..

esma sühendan senger 6 Yıl Önce

benim yorumumu neden yayınlamadınız

Hayvansever 6 Yıl Önce

Kediler(sokakta yasayanlar dahil) pek cok insandan daha hijyenik hayvanlardir. Azicik arastirmayla bu bilgi teyit edilebilir. Ayrica hayvan ne bilsin girdigi binanin ne oldugunu? Kapiyi acik gormus ya da kapi acilmis girmis bir sekilde. Fark edildiginde de disari cikarilmistir. Buyutulecek bir olay degil.

fatma Sancar 6 Yıl Önce

Hatvanların zararı yok.İnsanlar daha tehlikeli.Bahsedileb kediyi bende gördüm.Hatta kantinden bir şeyler alıp verdim.Kantinde duranlar zaten besliyorlar.Bu kat uzatmanın olay haline getirmeyib.Yoğun bakım ünütesinde değil ya.Hayvanları sevmeyen zaten insanları sevmez.

Ayse 6 Yıl Önce

Bilecik Devlet hastanesi ile derdiniz nedir? Elinizdeki nimetin farkında olmayanlar listesi dışında bu haberi nitelikli bulmuyorum. Sanıyorum Bilecik dışına hiç çıkmamış insanlar gurubu bakış açısı yayılarak Bilecik'te hastalık yapmış. Bence şöyle bakın :Bu hastanede sizlere hizmet etmeyi ilke edinmiş 24 saat uykusuz nöbet tutan insanlardan devletin diplomalı fedakar kanatsiz meleklerine özür dileyin Bunu yapın çünkü birgun yolunuz o sürekli asılsız haber yaptığınız insanların çalıştığı o kutsal mekana mutlaka düşecek. Ve mutlaka şunu da yapın :empati kurun , ve herhangi bir şehrin acil servisine giriş yapabilmek için dahi en az 2 saat beklenildiğini keşfedin artık. Bu işin okulu yok. Özür dileyin o insanlardan.Bu haberle kime yaranmak peşindesiniz? Tut ki yarandiniz , kırdığınız ve haksız yere incittiğiniz o insanlara kendinizi affettirebilecek misiniz? Sanmıyorum ben dahi bir doktor arkadaşı olan biri olarak dahi bu zihniyeti asla affetmeyeceğim.

Tülay Nohutcu 6 Yıl Önce

Bilecik adlı kişi yorum yapmış kendilerini temizlerler ama ne kadar temiz olur muamma diye.emin olun sizden bizden temizler. Bir insanın ağzında kedilerinkinden çok mikrop vardır kedilerin ki daha temizlir bir insan sizi isirdiginizda mikrop kapma riskiniz daha fazla yani ( kedi hasta değilse tabi) söyle söyliyim vücudunuza bir yara çıktı diyelim iyileşme süresi 10 gün o yarayı bir kedi yaladiginda daha kısa sürede iyilesirsiniz. Siz düşünün gerisini.. Hastaneler hijyen hijyen demissiniz bu kedi haberdede okuduğunuz gibi zaten acil kısımda yatan hastalarin yanında değil yogun bakimada girmemiş abartmaya gerek yok yani ;). Benim anlamadigim birde şu konu var bizim milletimizin hepsi şehirde yaşadı heralde hiç biri hayvan görmedi koy hayatı görmedi. Şimdi kedi köpek görünce bor tepki bir korku. Geldigimiz yeri unutmayalım lütfen anne babalarmiz hep onlarla yaşamış eskiden her evin bir kedisi olurmuş hiç biri pilsikten ölmemiş buyuklerimizin .saçma sapan haberlere gerek yok yani. Bunun hayvan sevgisi insan sevgisiylede alakası yok mantığın olsun birazda aç oku yeter

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.