Bilecik Haber

Fenerbahçe'de şok istifa..!

HABER ARŞİVİ

Fenerbahçe Ülker'in Başantrenörü Simone Pianigiani istifa etti.

;nbsp;

Fenerbahçe;nbsp;ülker;nbsp;Başantenörü;nbsp;Pianigiani;nbsp;görevinden ayrıldı. Takımı sezonun kalan bölümündeErtuğrul Erdoğan;nbsp;çalıştıracak.

Konuyla ilgili olarak sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle: ;quot;Erkek Basketbol Takımımız Fenerbahçe ülker'in Başantrenörü Simone Pianigiani, şahsi nedenlerle görevinden ayrılmıştır.;nbsp; İtalyan teknik adam, ;quot;Avrupa'nın en prestijli kulüplerinden biri olan Fenerbahçe ülker'deki görevim süresince gördüğüm yakınlık ve yoğun destek nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulübü'ne teşekkür eder, Fenerbahçe gibi büyük bir ailenin parçası olmaktan gurur duyarım;quot; dedi.

Avrupa Basketbolu'nun en iyi koçlarından biri olan Pianigiani'ye görev süresi boyunca gösterdiği ciddiyet ve profesyonelliğin yanı sıra Türkiye Kupası zaferi ve lig liderliğimiz için teşekkür eder; kariyerinin bundan sonraki bölümünde ve yaşamında başarılar dileriz.

Basketbol Takımımız Fenerbahçe ülker'de Pianigiani'den boşalan Başantrenörlük görevini Ertuğrul Erdoğan sürdürecektir; kendisine yürekten başarılar dileriz.;quot;

ANA SAYFA'YA DöN

;nbsp;

;nbsp;

mynetspor

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.