Bilecik Haber

ALTIN FİYATLARINDAN GELİŞME.

HABER ARŞİVİ

21 Ağustos altın fiyatları- Altın fiyatları akşam açıklanacak FED verilerine odaklandı. Yatırımcı FED öncesi endişeli. Altın fiyatları ne olacak?

Dün güne sert düşüşle başlayan ancak öğleden sonra değer kaybeden;nbsp;dolar;nbsp;karşısında güçlenerek ani çıkış yakalayan;nbsp;altın;nbsp;fiyatları bugün yatay seyrediyor. Akşam açıklanacak Fed'in temmuz ayı toplantı tutanakları öncesi altının onsu 1.370;nbsp;dolar;nbsp;seviyesinde işlem görüyor. Altın yine dalgalanıyor. Dün güne sert düşüşle başlayan;nbsp;altın;nbsp;fiyatları, öğleden sonra zayıflayan;nbsp;dolar;nbsp;karşısında güçlenmişti. Bu destekle ani yükselişe geçen;nbsp;altın;nbsp;fiyatları 1.370;nbsp;dolar;nbsp;sınırını aşarken hafta ortasına da benzer giriş yaptı.
1.370 DOLAR SEVİYESİNDE
Akşam saatlerinde açıklanacak;nbsp;ABD;nbsp;Merkez Bankası;nbsp;(Fed) tutanakları ise altına yeni yön verecek. Şu anda yatırımcı Fed endişesiyle beklemeye geçerken altının onsu 1.370;nbsp;dolar;nbsp;seviyesinde işlem görüyor.;nbsp; FED TUTANAKLARI NE DER?
Fed, bu akşam 30-31 Temmuz tarihli toplantısının tutanaklarını değerlendirerek 85 milyar;nbsp;dolar;nbsp;tutarındaki;nbsp;tahvil;nbsp;alımlarının ne zaman azaltılacağına dair işaretler verebilir. Tutanaklar ayrıca enflasyonun Fed hedefi olan yüzde 2'nin aşağısında seyretmeye devam etmesi halinde oluşabilecek risklere de değinebilir.;nbsp;BİLECİK'TE, ALTIN FİYATLARI çEYREK ESKİ 153.00 YENİ çEYREK 155,00 CUMHURİYET 600,00 BİLEZİĞİN GRAMI 83,00 GüNE BAŞLADI
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.