SEN DE OLMASAN HAYVANLARA BAKAN OLMAYACAKTI

Sosyal medyayı iyiye kullanmada yeni bir örnek olan 10 yaşındaki Enes Batın Bozan duyarlılığıyla gönülleri mest etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Mart 2022 Çarşamba 11:50
584 Okunma
SEN DE OLMASAN HAYVANLARA BAKAN OLMAYACAKTI
banner15

Sosyal medyayı iyiye kullanmada yeni bir örnek olan 10 yaşındaki Enes Batın Bozan duyarlılığıyla gönülleri mest etti.  


  Bilecik’in merkezinde Kozabirlik İlkokulu, 4/B sınıf öğrencisi olan Enes Bozan, duyarlılığıyla gönülleri fethetti. Bozan, Pelitözü Gölet’inde sokak hayvanlarını aç ve yuvasız görünce Bilecik Valiliği’nden yardım istedi. Bilecik Valiliğine sosyal medya aracılığıyla ulaşan Bozan, yazdığı mesajda “Merhaba ben Enes Batın Bozan, Kozabirlik İlkokulu’na gidiyorum. Şubem 4/B. Kar tatilinde Pelitözü’ne gittik.

Pelitözü’nde oyun oynarken kedi ve köpekleri aç ve yuvasız gördüm. Hayvanlara yardım ediyorum ama ben olmadığımda veya insanlar olmadığında, hayvanlar aç kalıyor, lütfen bu duruma yardım eder misiniz?” ifadelerine yer verdi.

 Bu mesajı gören Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya hemen talimat verdi. Bilecik Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri Enes Batın Bozan’ı da yanlarına alarak, Pelitözü Gölet’inin çeşitli bölgelerine mama ve yuva koydular. 


  Aynı zamanda ekipler Bozan’a duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, tebrik ettiler.

Son Güncelleme: 16.03.2022 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle