SELİM YAĞCI'NIN ACI GÜNÜ

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın eniştesi hayatını kaybetti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Eylül 2021 Salı 10:47
1672 Okunma
SELİM YAĞCI'NIN ACI GÜNÜ

 AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın eniştesi hayatını kaybetti.  


  AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın ablası Sevilay Erhun’un eşi Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun’un amcası emekli müftü Cahit Erhun yakalandığı korona virüs (Covit-19) nedeniyle hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Cumalı Köyü’nde köyünde kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedilecek.
  AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, sosyal medya hesabından, "Bu akşam eniştem olmanın ötesinde bir abiyi bir gönül insanını son devrin vatanını milletini bayrağını canından çok seven bir kanaat önderini emekli müftü Cahit Erhun’u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Cenab-ı Mevlam rahmet eylesin mekanı cennet makamını âli eylesin. Allah bu korona illetinden hepimizi korusun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle