METEOROLOJİDEN HAVA DURUMU UYARISI

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Bilecik'te bugün hava sıcaklığının önemli ölçüde artacağı belirtilirken, bu sıcaklık hafta sonuna kadar sürecek.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Temmuz 2022 Perşembe 13:56
491 Okunma
METEOROLOJİDEN HAVA DURUMU UYARISI
banner15

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Bilecik'te bugün hava sıcaklığının önemli ölçüde artacağı belirtilirken, bu sıcaklık hafta sonuna kadar sürecek.


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğüne bağlı Eskişehir 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Bilecik ve bazı ilçeleri için ava sıcaklığının önemli ölçüde artacağı bildirildi. Bilecik kent merkezinde hava sıcaklığı hafta sonunan kadar 35 derece olacağı söylenirken, en yüksek sıcaklık 37 dereceyle İnhisar ilçesinde görülecek. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, özellikle öğle saatlerinde yüksek sıcaklıkların sebep olabileceği olumsuz etkilere karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle