Hiç arabası olmayanlara 350 bin TL indirimli ÖTV'siz araç MÜJDESİ

MELİH SÜNETCİ
MELİH SÜNETCİ
12 Kasım 2023 Pazar 08:34
2458 Okunma
Hiç arabası olmayanlara 350 bin TL indirimli ÖTV'siz araç MÜJDESİ

Hiç arabası olmayanlara 350 bin TL indirimli ÖTV'siz araç MÜJDE

5 sene satmama sözü veren alacak! Hiç arabası olmayanlara 350 bin TL indirimli ÖTV'siz araç MÜJDESİ

Yükselen araç fiyatlarına çözüm arayan hükümetin yeni planı kulislere sızdırıldı. ÖTV'siz araç satışı ve ikinci el araç ithalatı yeniden gündeme geldi.

Araba sahibi olmak isteyen kişiler hükümetten yoğun bir şekilde ÖTV indirimi talep ederken yeni bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatın ardından kurulan çalışma grubunun çalışmalarda sona geldiği iddia edildi. Yerel seçim öncesi beklenen müjdenin gelebileceği ifade edildi.

ÖTV'SİZ ARAÇ MÜJDESİ GELECEK Mİ, KİMLER ALABİLECEK?

Hazine ve Maliye Bakanlığı depremler nedeniyle oluşan bütçe açığını gerekçe göstererek araç sahiplerinden ek MTV tahsilatına gitmişti. Bu nedenle ÖTV indirimi ya da ÖTV'siz araç satışı için yıl sonuna kadar bekleneceği ifade edilirken son derece ağır koşullar altında bu uygulamanın 2024 yerel seçimleri öncesinde gelebileceği ifade edildi. ÖTV indirimi ile araç alma hakkının sadece ilk arabasını alacak kişilere verilmesi ve 5 sene satmama şartı getirilmesi şartları gelebileceği ifade ediliyor.

Son Güncelleme: 12.11.2023 08:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MURAT 2023-12-13 23:48:51

Koşul olsun. Ne annem ne babam ne kardeşimde, ailemizde kimsede araba yok. Param da yetmedi bunca yıl.... Enflasyondan dolayı umutlarım da tükendi. Benim için bir kampanya yapılamaz mı? Kaç kişi var benim gibi ailesinde hayatında hiç araba sahibi olmamış insan... Ben ailemi arabaya bindirmek istiyorum. Ama gücüm yetmiyor. Lütfen ÖTV indirimi benim gibi ailelere gelsin 1 hak verilsin...

banner22

resim yükleresim yükle