VİTRASPOR KENDİ EVİNDE 1 PUANA RAZI OLDU

  Bölgesel Amatör Lig (BAL) Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor kendi saha seyircisi önünde 1 puana razı oldu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
15 Nisan 2019 Pazartesi 11:54
670 Okunma
VİTRASPOR KENDİ EVİNDE 1 PUANA RAZI OLDU

  Bölgesel Amatör Lig (BAL) Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor kendi saha seyircisi önünde 1 puana razı oldu. 

  BAL 9'uncu grup 25'inci hafta müsabakasında Bozüyük Vitraspor kendi saha seyircisi önünde Kütahya temsilcisi Tavşanlı Linyit ile 0-0 berabere kaldı. Bozüyük 1 Nolu Çim Saha'da oynanan müsabakanın ilk yarısında iki takım oyuncuları birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştı.

 İlk yarıda karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı 0-0'lık skorla sonuçlandı. Maçın ikinci yarısında da iki rakip birbirlerine üstünlük kuramazken, maç başladığı gibi 0-0'lık skorla bitti. Bu beraberlikle puanını 24'e çıkaran Vitraspor 14 takımlı ligde 12'inci sırada yer aldı. Tavşanlı Linyit ise; 41 puanla 6'inci sıradaki yerini korusu.

 Ligin son haftasında Vitraspor, İstanbul deplasmanında Maltepespor karşısına çıkacak. Ligde düşen takımlar ise; Kütahya Çamlıcaspor ile Kocaeli temsilcisi Büyük Derbentspor oldu.

  Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor ligde kalmasını garantileyerek, Bilecik Amatör Lig şampiyonu 1308 Osmaneli Belediyespor ile bir play-out maçı oynayacak. Bu maçı kazanan BAL'a çıkacak.

Son Güncelleme: 15.04.2019 12:30
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle