VİTRASPOR ANTALYA KAMPINDA MORAL BULDU

  Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor, Antalya kampında moral buldu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Ocak 2019 Perşembe 12:03
352 Okunma
VİTRASPOR ANTALYA KAMPINDA MORAL BULDU

  Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor, Antalya kampında moral buldu. 

  2018-2019 futbol sezonun ilk yarısında BAL 9'uncu grupta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile 14 takımlı ligde 13'uncu sırada tamamlayan Vitraspor, ilk yarıyı istediği yerde bitiremedi. Sezonun devre arasında Antalya kampında hazırlanan Vitraspor kamp sonrası Bozüyük'e döndü. Devre arasında Eskişehir temsilcisi Yunusemrespor'dan Ahmet Düzarat renklerine bağlayan Vitraspor, en az 2 oyuncuyu daha renklerine bağlayacağı öğrenildi.

  Antalya kampını değerlendiren takım yönetici Ömer Kayıkçı, bu kampın takıma iyi geldiğin ve sezonun ikinci yarısında bir çıkış yakalayacaklarını belirterek, "7 ocak günü sezonun ikinci yarısını hazırlıklarına başladık. Takım olarak kamp yerini Antalya'yı seçtik. Burada güzel bir kamp geçirdik. Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Sezonun ilk yarısının ilk 9 haftası bizim için kabus gibi geçti.

 Son dört haftada 2 galibiyet bir beraberlik alarak biraz toparlandık. İkinci yarının ilk maçında kendi evimizde zorlu Gaziosmanpaşa maçıyla lig başlayacağız. Şuna hedefimiz önce ligde kalmak sonra sıralamada iyi bir yerde bitirmek" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baska takımları görmek istiyoruzz 2019-01-17 17:10:47

neden hedefte 3 lig yokk çıkamıyorsanızz takmı kapatın baska takımlar cıksın bilecikte spor gelişssin büyüsünn

Avatar
onbir 2019-01-18 01:23:12

Kusura bakmayın ama ben futbolcu olsam vitrasporda oynamam.sen şampiyonluga oyna bolgesl ligde sonra biz 3.lig dusunmuyoruz deyip ust ligi zorlama bolgeselde git gel.3.lig dusunmuyorsan duş amatorde oynayin bari alttan gelen takimlara yol acin.birakin duaun bu senede kik sampiyon olursa o oynasin bal da.boyle statünün icine tukureyim.

Avatar
lefkeli 2019-01-18 17:06:02

cıkamıyorsanız bırakın arkadslar söğüt osmanelii bilecikspor varrr bunlar hedefli takım

banner22

resim yükleresim yükle