VİTRASPOR 10'UNCU HAFTADA GALİBİYETLE TANIŞTI

  Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Bozüyük Vitraspor ligin 10'uncu haftasında 3 puanla tanıştı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
28 Kasım 2018 Çarşamba 12:09
425 Okunma
VİTRASPOR 10'UNCU HAFTADA GALİBİYETLE TANIŞTI

  Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Bozüyük Vitraspor ligin 10'uncu haftasında 3 puanla tanıştı. 

  İzmir'in Bornova ilçesinin Çamdibi semtinde kurulmuş futbol kulübü Yeşilovaspor ile deplasmanda karşılaşan Bozüyük Vitraspor rakibini deplasmanda 2-0 yenerek,  ligin 10'uncu haftasında 3 puanla tanıştı. BAL 10'uncuı hafta müsabakasına iyi başlayan Vitraspor maçın 34'üncü dakikasında Hakan Demir ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra iki takım karşılıklı buldukları atakları değerlendiremezken, ilk yarı deplasman ekibi Bozüyük Vitraspor 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 Maçın ikinci yarısında orta sahada mücadele şeklinde devam ederken, maçın 80'inci dakikasında Hakan Aydemir Bozüyük Vitraspor'u 2-0 öne geçirdi. Bu golden sonra ataklar sonuçsuz kalırken, Bozüyük Vitraspor maçı 2-0 kazandı. Bozüyük Vitraspor bu galibiyle ile ligde ilk defa 3 puanla tanışırken, 14 takımlı ligde 4 puanla 13'üncü sırada yer aldı. Vitraspor linin 11'inci haftasında 2 Aralık pazar günü kendi evinde Kocaeli temsilcisi Başiskele Doğantepespor ile karşı karşıya gelecek.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle