TÜBİTAK'TAKİ BAŞARI GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi 6 yıldır devam eden başarı geleneğini devam ettirerek bu yıl da TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Türkiye 3'üncüsü oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Haziran 2022 Pazartesi 14:04
136 Okunma
TÜBİTAK'TAKİ BAŞARI GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
banner15

Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi 6 yıldır devam eden başarı geleneğini devam ettirerek bu yıl da TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Türkiye 3'üncüsü oldu.


Ertuğrulgazi Lisesi öğrencileri Efe Ali Şirin, Elif Irmak Kaya ve Ayşe Sena Çelik; fizik öğretmenleri Onur Özdemir’in danışmanlığında yürüttükleri projeyle 53. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na katıldı.

“Duruş Pozisyonuna Bağlı Omurga Rahatsızlıklarının Önlenmesine Yönelik Elektronik Yelek Tasarımı” adlı, fizik alanında hazırladıkları projeyle Ankara'da düzenlenen Türkiye finallerinde okullarını temsil eden öğrenciler, Türkiye 3'üncüsü oldu. Okul yönetimi öğrencileri kutlayarak, çalışmalarında ve eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle