ZEKİ KAYADELEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Zeki Kayadelen, Bayırköy Beldesi’nden belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Kasım 2023 Pazartesi 17:58
187 Okunma
ZEKİ KAYADELEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Zeki Kayadelen, Bayırköy Beldesi’nden belediye başkan aday adaylığını açıkladı.


 

Zeki Kayadelen; 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde Bayırköy Belde Belediye Başkanı için aday adaylığı başvuru formunu AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım'a teslim etti. 

Ardından bir açıklama yapan Kayadelen, " 2002 yılında AK Parti belediye teşkilatımızda kendimizi bütünledik. Belediye teşkilatımızdan bugüne kadar, kuruluşundan belediye meclis üyeliği görevinde bulundum. 5 dönem ilçe yönetiminde görev yaptım. 3 dönem il yönetiminde görevde bulundum. Bu dönemde teşkilatımızın destekleriyle İl Genel Meclis üyeliği görevlerinde bulundum. Burada başta il başkanımız, ilçe başkanımız, teşkilatımızın, vekil beylerimizin destekleriyle muhtarlarımıza, meclis başkanımızla omuz omuza, dönemimizde, köylerimizde çok güzel işler çok güzel hizmetler bıraktık. Biz Bayırköy’ün çocuğuyuz, Bayırköy’ün halkından birisiyiz. Bayırköy dinamiklerine, Bayırköy sınırlarına, Bayırköy tarımına, Bayırköy’ün sanayisine, Bayırköy’ün sosyolojisine hepsine vakıfız.  Bayırköy’de neyi ne şekilde yapılacağına, hepsine bilgilerine, donanımına vakıfız.Kesinlikle koltuk, mevki, makam hırsım bulunmamakta" dedi.


 

" İl Başkanı Serkan Yıldırım ise, " İl genel meclisinde çalışmalarını yaptı bitirdi inşallah önümüzdeki mart ayında bitirecek ve bu dönemde belediye başkanlığı adaylığı için varım dedi. Allah yolunu açık etsin inşallah. Bildiğiniz gibi Bayırköy’de AK Parti kurulduğundan beri 20 yıldır AK Parti belediyeciliği var. Gerçekten çok büyük hizmetlere imza atıldı. 3 dönemdir Mustafa Başkanımız devam ediyor. İnanın Bilecik’te 5 yıldır yapılmayan birçok şey Mustafa Başkanımız fazlasıyla yaptı. Ona da teşekkür ediyoruz. İnşallah onun içinde hayırlısı olur" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle