ZAFER BOZKURT BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti'den milletvekilliği için aday adaylığı açıklayan Zafer Bozkurt, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Mart 2023 Cuma 13:50
347 Okunma
ZAFER BOZKURT BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ
banner15

İYİ Parti'den milletvekilliği için aday adaylığı açıklayan Zafer Bozkurt, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

14 Mayıs günü yapılacak seçimler öncesi İYİ Parti'den milletvekilliği aday adaylığı açıklayan Zafer Bozkurt, partinin en kuvvetli adayı olarak gözüküyor. Seçim çalışmalarına aday adayı olmasına rağmen hız kesmeden devam eden Bozkurt, bu seferde kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

"Hukukun üstünlüğü refahtan payın adil dağılımı adına sizlere İYİ Partiden milletvekili aday adayı olduğumu açıklamak isterim"

Basının önemine değinen Bozkurt, "Zor koşullar altında görev yapmaya çalışmanızdan dolayı sizleri kutluyorum. Dünya genelindeki en zor mesleklerden birini icra eden sizler ayrıca ülkemize özgü zorluklarla da mücadele ediyorsunuz. Dilerim özgürlük alanınız ve ekonomik bağımsızlığınız kısa vadede çözülür. İYİ Parti aday adaylığımı açıkladığım şu anda ilk sözüm hakkettiğiniz değere ve ekonomik bağımsızlığınıza katkı vermek olacaktır. Ülkemizde devam eden tüm alanlardaki gerileme ve hantallaşmaya karşı her bir bireyin parlamentoda temsili adına, hukukun üstünlüğü refahtan payın adil dağılımı adına sizlere İYİ Partiden milletvekili aday adayı olduğumu açıklamak isterim" dedi.

"Sosyal medya yasasının uluslararası standartlara göre yeniden düzenlenmesi lazım"

İYİ Parti'den milletvekili aday adaylığı açıklayan Zafer Bozkurt açıklamasının devamında, "Millet meclisinde sizleri temsil etme fırsatım olursa öncelikle aşağıda sayacağım konularda hükümete liyakatim ölçüsünde destek vereceğim. Bunlar, basın özgürlüğü, sosyal medya yasasının uluslararası standartlara göre yeniden düzenlenmesi, belediye ödeneklerinin arttırılması, liyakatli kadroların kullanılması, kreş sayılarının ve olanaklarının arttırılması, eğitimde köy okullarının yeniden açılması, çiftçilere destek verilmesi, tank, palet fabrikasının geri alınması, kanal İstanbul projesinin iptali, düzensiz göçün önlenmesi, askeri okul ve hastanelerin geri açılması, tüm kültürel faaliyetlerin ve festival yasaklarının kaldırılması, YÖK'ün kapatılması, HSYK’nın yeniden yapılandırılması, doğal afetlere karşı kısa, orta ve uzun vadede uygulamaya geçilmesi, yolsuzluk suçlamalarının zaman aşımına uğramaması, yeni istihdam alanlarının ülke ihtiyaçlarına göre belirlenerek çalışması ve en önemlisi güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilmesi olacak" dedi.

Bozkurt sözlerini, "Elbette bu konulara ilave edilebilecek birçok madde var. Bunlarda süreç içinde tarafımca takip edilecektir. Sizlerle olmanın onuruyla hepinize geldiğiniz için tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım" son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
demek 2023-03-17 17:58:32

demek bugüne kadar kimse iplemiyordu sizi öylemi başlıktan o anlaşılıyor

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle