ZAFER BOZKURT'A OSMANELİ'DEN TAM DESTEK

İYİ Parti Bilecik Milletvekili aday adayı Zafer Bozkurt seçim çalışmalarına hızlı başlarken, bu seferki durağı Osmaneli oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Mart 2023 Pazartesi 13:27
190 Okunma
ZAFER BOZKURT'A OSMANELİ'DEN TAM DESTEK
banner15

İYİ Parti Bilecik Milletvekili aday adayı Zafer Bozkurt seçim çalışmalarına hızlı başlarken, bu seferki durağı Osmaneli oldu.


Geçtiğimiz günlerde İYİ Partiden milletvekili aday adaylığını açıklayana Zafer Bozkurt, seçim çalışmalarına Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlamıştı. Bozkurt'un bu seferki durağı İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanlığı oldu.

İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Akdaş, yönetim kurulu üyeleri,  il ve belediye meclis üyeleri, geçmiş dönem partinin Osmaneli Belediye Başkan adayı Bekir Torun ve partililer katıldı. 


Bozkurt'a ilgi yoğundu
Burada partililere kendini tanıtan Bozkurt, "İlk önce misafirperverliğinden ve ilgilinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Türkiye 14 Mayıs günü çok önemli bir seçime gidecek. Bizler 6'lı masanın birliği ile Cumhurbaşkanı seçmemizin yanında bir de milletvekili seçimi yapacağız. İYİ Parti'den en iyi şekilde hizmet vereceğini bildiğim için ve İYİ Parti'nin kadrolarının pırıl pırıl, iyi insanlar olduğu için geldim. İYİ Parti'den elimi değil, gövdemi taşın altına koymaya geldim arkadaşlar. Onun için şimdi huzurlarınızdayım. Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi, bu ucube sistem, ülkemizi kötü pozisyonlara getirdi. Bu sistemden kurtulmak için önemli bir neden gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün bu sistemi değiştirme günüdür. Gün hep birlikte hareket etme günüdür. Onun için buradayım” dedi.
Öte yandan Bozkurt, İYİ Parti bayrağını Bilecik'te en yükseğe taşımak için partide birleştirici bir güç olmak için bu göreve talip olduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüsamettin 2023-03-13 16:46:46

hdp millet ittifakı cumhurbaşkanı adayıyla görüşecem diyor, öyle olunca tüm masadakilerle görüşmüş olacak, rahatsızlık olmuyormu, hani milliyetçi sanıyorlarlar ya sizi

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle