YAMAN’A MİTİNG GİBİ KARŞILAMA 

AK Parti Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, şehirdeki farklı toplulukların temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Mart 2024 Pazartesi 12:11
211 Okunma
YAMAN’A MİTİNG GİBİ KARŞILAMA 

AK Parti Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, şehirdeki farklı toplulukların temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Yaman, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.


 

Ziyarete Ak Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Adayı Onur Şeker ve AK Parti teşkilatı üyeleri de eşlik etti. Mustafa Yaman'ı, Dernek Başkanı Ebu Talip Dursun ve Başkan Vekili Gültekin Teyran karşıladı.


 

Ziyaret esnasında, Erzurumlu vatandaşların Bilecik'te yaşadıkları sorunlar masaya yatırıldı. Mustafa Yaman, “Erzurumlular Derneğimizde can dadaşlarımızın meşhur misafirperverliği ile ağırlandık. Erzurumlu kardeşlerim, vatan sevgisiyle birlik ve beraberlik içinde yaşayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, şehrimize önemli derecede katkı sağlayan değerli insanlardır. Burada kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Sıcak karşılamaları, ülkemizin en önemli lezzetlerinden coğrafi işaret tescilli cağ kebap ikramları ve güzel sohbetleri için şükranlarımı sunuyorum. Erzurumlu hemşerilerimiz her daim Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında ve bizim yanımızda oldular. El ele, gönül, gönüle vererek, çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 


 

Erzurumlulardan tam destek sözü alan Yaman, bu birlikteliğin devam edeceğini de sözlerine ekledi. 
Samimi bir ortamda geçen buluşma, Erzurumlular tarafından “Miting gibi bir buluşma oldu” şeklinde yorumlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rıfat tahta 2024-03-05 14:05:41

Yine otobüs ile insan getiriyorsunuz , güzel fotoğraf beğendim.
Ak partiye şaşırıyorum Mustafa Yamanın Bayırköyde yıllardır oturarak tamamladığı Belediye Başkanlığını sorgulamadan nasıl aday yaptı.
Bilecik gibi bir ile böylemi laik gördüler, sormak lazım bunun altında yatan proje nedir.

banner22

resim yükleresim yükle