YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı, Dış İlişkiler Biriminin koordinesiyle, kentte eğitim öğretim gören yabancı uyruklu öğrenciler için iftar yemeği organize edildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Nisan 2022 Perşembe 11:52
189 Okunma
YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
banner15

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı, Dış İlişkiler Biriminin koordinesiyle, kentte eğitim öğretim gören yabancı uyruklu öğrenciler için iftar yemeği organize edildi.


Dış İlişkiler Birim Başkanı Tayfun Köşşekoğlu'nun düzenlediği organizasyona AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve çok sayıda yabancı uyruklu öğrenci katıldı.

Yemek öncesi öğrencilerle sohbet eden İl Başkanı Serkan Yıldırım, “Daha iyi eğitim için ülkemize ve şehrimize gelen öğrencilerimizi, ailelerinin emaneti olarak görüyoruz. Bizler sizlere yeteri kadar ev sahipliği yapmaya gayret ediyoruz.

Size düşen de gittiğiniz ülkelerde bizim fahri elçimiz gibi ülkeniz ve ülkemiz arasındaki dostluğu, kardeşliği pekiştirecek çalışmalar yapmanızdır ” dedi.


İftar yemeğinin ardından öğrenciler İl Başkanı Yıldırım ile hatıra fotoğrafı çekilerek, iftar programı için teşekkür ettiler.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle