VELİ PAŞA'YA KARŞILAMA TÖRENİ

Veli Küçük'e Gölpazarı'nda karşılama töreni gerçekleşecek.

14 Mart 2014 Cuma 14:29
2258 Okunma
VELİ PAŞA'YA KARŞILAMA TÖRENİ

 Emekli Tuğgeneral Veli Küçük son olarak 22 Ocak 2008 günü sabaha karşı 3 sularında Ergenekon örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alındı ve 26 Ocak'ta "halkı isyana tahrik" suçundan tutuklanarak ceazevine kondu. Hükümetin tutukluluk süresini 5 yıla düşüren ve özel yetkili mahkemeleri kaldıran düzenlemeyi yasalaştırmasının ardından Ergenekon terör örgütü davası sanıklarının tahliye edilmesi başlandı. İlk gün 19 sanığı serbest bırakan nöbetçi mahkemeler Veli Küçük ve eski Bilecik 2. Jandarma Tugay Komutanı Levent Ersöz ve aralarında bulunan 18 sanık tahliye edilmişti.

 2 bin 230gün sonra Veli Küçük'e memleketi Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde tertim komitesinin hazırlamış olduğu türkmen şenliği 16 Mart 2014 pazar günü, saat 13:30'da Gölpazarı Belediye halısağ tesisleri yanında bulunan kavaklı park'ta karşılama töreni yapılacaktır. Tören açılış konuşmasının ardından Emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün konuşması, pilav ikramı son olarak mehteran takımının gösterileri ile son bulacaktır.

Son Güncelleme: 14.03.2014 14:29
Anahtar Kelimeler:
KÜÇÜKGölpazarıVeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle