VATANINI SEVEN SANDIĞA GELSİN

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri öncesinde kamuoyuna değerlendirmelerde bulundu. Tüzün, Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli seçimi olarak gördüğü 13. Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde vatanını seven herkesin sandığa gitmesi ricasında bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Mayıs 2023 Cuma 12:14
35 Okunma
VATANINI SEVEN SANDIĞA GELSİN

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri öncesinde kamuoyuna değerlendirmelerde bulundu. Tüzün, Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli seçimi olarak gördüğü 13. Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde vatanını seven herkesin sandığa gitmesi ricasında bulundu.


CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yaptığı açıklamada; “14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimler sonrasında Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde kazanan olmamıştır ama kaybeden olmuştur. Kaybeden AKP ve onun Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kaybetmişliğin vermiş olduğu tedirginlik onu ve yandaşlarını montaj videolara, sahte belgelere ve yalan yanlış bilgilere sürüklemiştir. Ne yapacağını bilemeyen bir hal altına bürünen bu zihniyet kaybetmeye mahkûmdur. Bizler her seçim döneminde sadece mevcut iktidara karşı yarışmadığımızı söylüyorduk. Bu seçim döneminde de başta Valiler olmak üzere Kaymakamlar ve birim müdürlerine kadar herkes ile mücadele etmek zorunda kaldığımızı ifade etmek istiyorum. 81 ilin Valisi de AKP propagandası nasıl yapılır dersini AKP İl Başkanlarına verme çabasında olmalı ki onlardan fazla mücadele etme peşine düşmüşlerdir. AKP Yöneticilerini sahada görmediğimiz kadar Valileri görmekteyiz. Bu yanlıştır, millete saygısızlıktır. Eğer onlar gibi düşünen bürokratlar siyaset yapma çabasında ise derhal o görevden istifa edip AKP listelerinden aday olsunlar. Millete hizmet için gönderilen ödenekler hizmet için kullanılsın, ama görüyoruz ki o paralar TOGG marka arabası ile ilçe ilçe köy köy gezip evine ekmek götürmekte zorlanan insanlarımıza siyaset yapılmak için kullanılıyor. Bu israf düzenine hep birlikte son verelim. Birlikte çalışalım, birlikte kazanalım, birlikte bölüşelim.”
" İnanın ki Cumhuriyet’in 100. Yılında 85 milyon huzura, refaha ve en önemlisi de yaşanılabilir bir Türkiye’ye kavuşacaktır"
Tüzün, açıklamasının son bölümünde 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek 13. Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesinde sandığa katılma çağrısında bulundu. Tüzün “15 Mayıs sabahından itibaren 2. Tur seçimleri dolayısıyla çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimde oyunu Kemal Kılıçdaroğlu’na vermeyen, diğer 3 aday hakkında tercih kullanan ya da sandığa gitmeyen vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. 28 Mayıs’ta göreceğimiz tablo şudur ki 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak ve Bilecik’te Kemal Kılıçdaroğlu ilk sırada çıkacaktır. Ben bütün vatandaşlarımızı gerçekleştireceğimiz demokrasi şölenine davet ediyorum. Kutuplaşmayacağız, hep birlikte kazanacağız. İnanın ki Cumhuriyet’in 100. Yılında 85 milyon huzura, refaha ve en önemlisi de yaşanılabilir bir Türkiye’ye kavuşacaktır. Birleşe birleşe kazanacağız diyerek çıktığımız bu yolun sonunda kaybeden olmayacak. CHP Genel Başkanımız, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi “Vatanını seven sandığa gelsin.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle