ÜZEYİR YILDIRIM ''BENDE VARIM'' DEDİ

İŞKUR İl Müdürü Üzeyir Yıldırım, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi Bilecik Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Kasım 2023 Perşembe 12:06
205 Okunma
ÜZEYİR YILDIRIM ''BENDE VARIM'' DEDİ

İŞKUR İl Müdürü Üzeyir Yıldırım, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi Bilecik Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.


 

31 Mart 2024 günü yapılacak olan Mahalli idareler Genel Seçimleri öncesi İŞKUR İl Müdürü Üzeyir Yıldırım, Bilecik Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım'a yaptı.

Burada bir açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Üzeyir Yıldırım, "31 Mart 2024 tarihinde ülkemiz yerel açıdan kimlerin, hangi partilerin, hangi zihniyetin ülkeyi yöneteceğine karar verecek. 2019 yılında bir şanssızlık yaşadık. 3 dönemden beri ilimizi bizim arkadaşlarımız yönetmişti. Maalesef seçimi kaybettik ve çok da üzüldük. İnanıyorum ki Sayın Cumhurbaşkanımız da Bilecik için çok üzüldü. Bilecik’i 240 bin nüfuslu bir il olarak değerlendirmiyoruz, Sayın Cumhurbaşkanımız hiç böyle değerlendirmez. Çünkü burası Osmanlı Devletinin kurulduğu, nüvesinin atıldığı topraklar.Teşkilatımızdan ve karar vericilerden şunu rica ediyorum, biz bu seçime kazanacak adayla girmemiz lazım. Hata yapma şansımız yok. Bir daha Bilecik Belediye Başkanlığını kaybedersek tekrar kazanmak çok zor. Bir hata yaptık ikinci hatayı yapmadan elbirliği ile kucaklaşarak çalışmamız lazım. 2001 yılında partiyi Bilecik’te kurduk. O günden bugüne hep siyasetin, Bilecik’in içinde olduk. Cumhurbaşkanımız, 2001 yılında parti teşkilatlarını kurduktan sonra Bilecik’i maddi ve manevi yönden sana emanet ediyorum dedi. Bu büyük bir yük, ben de bu yükü hep omuzlarımda taşıdım. 2007 yılında da temayülde çok yüksek bir oy almıştım. Ben de birinci sıradan aday olurum diye bekliyordum. Sayın Cumhurbaşkanımız ikinci sıraya da yazmadı. Ben de Cumhurbaşkanımıza güzel bir mektup yazdım. Bir kabahatim mi var diye sordum. Kendisi, sen dava adamısın sıranı bekleyeceksin dedi. Siyasette de sabırlıyız. Yine olmayabilir, hiç önemli değil. Önemli olan bizim Bilecik Belediye Başkanlığını almamız gerekiyor. Bunun için de birlik ve beraberliğimizi bozmamamız gerekiyor. Bilecik’in kangren olmuş sorunları var. Bu sorunların çözümü AK Parti belediyeciliğindedir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyeciliğini gördük. Burada bize ciddi bir sorumluluk düşüyor. Bize partimiz tarafından bu görev tevdi edilirse çalışma hayatında İŞKUR’u nasıl 1’inci yaptıysak Bilecik’i de Türkiye’de yerel yönetimlerde 1’inci yapacağız.  Bilecik’te şuan hizmet, refah odaklı bir belediyecilik yapılmıyor. Biz hizmet odaklı ve refah odaklı bir belediyecilik yapacağız. Bilecik’te otopark sorunu, esnaf sorunu, ulaşım sorunu ile ilgili projelerimiz var. Onları hazırlayıp geldik. Aday olduğumuz zaman projelerimizi açıklayacağız. Başka bir arkadaşımız da aday olursa bu projeleri ona da sunacağız" dedi.

Son Güncelleme: 23.11.2023 12:11
Anahtar Kelimeler:
SeçimlerADAYIAday
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli 2023-11-23 13:00:16

İdarecilik tecrübesi, bilgi ve birikimi ile sınıf atlatacak başkan Üzeyir Yıldırım i destekliyoruz

banner22

resim yükleresim yükle