ÜZEYİR YILDIRIM BAŞVURUSUNU YAPTI

Bilecik siyasetinin tanınmış isimlerinden Üzeyir Yıldırım, 14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek seçim öncesi AK Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Mart 2023 Perşembe 11:09
231 Okunma
ÜZEYİR YILDIRIM BAŞVURUSUNU YAPTI
banner15
banner18

Bilecik siyasetinin tanınmış isimlerinden Üzeyir Yıldırım, 14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek seçim öncesi AK Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.


Üzeyir Yıldırım, AK Parti İl Başkanlığı’ndaki toplantı salonunda düzenlediği basın açıklaması ile başvurusunu İl Başkanı Serkan Yıldırım’a sundu.


2019 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde partisinin Bilecik Belediyesi’ni kaybetmesinin üzüntüsü içerisinde olduğunu aktaran Yıldırım, “Davada er de olursun, komutan da olursun, rütben olur da olmaz da. Benim hiçbir zaman bu noktada herhangi bir ‘ben niye milletvekili olmadım’ noktasında hiçbir kızgınlığım olmadı. Ama üzüldüğümüz taraflar var mı var tabii. O dönemde aday adayıydım, 2019 seçimlerinde Bilecik Belediyesi’ni çok rahat bir şekilde alabileceğimize inanıyordum. Biz siyaseti yaparken inşallah bundan sonra hatalara düşmeyelim, teşkilatlar olarak sizler de düşmeyin. Desteklenmesi gereken adayların üzerinde ısrarla durun. Bilecik’te biz kardeşliği yeniden tesis edeceğiz, zayıflayan bağları güçlendireceğiz. Güveni, kardeşliği ciddi boyutlara getireceğiz.” dedi.


"14 Mayıs 2023 günü halkımızın önüne konacak"
AK Parti’nin bir dava hareketi olduğunu ve dava arkadaşlığının önemine de vurgu yapan Yıldırım, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Zor günlerden geçiyoruz, deprem felaketinde hayatını yitiren kardeşlerimize rabbimden rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. 5 yıl çabuk geçiyor yine Türkiye’de demokrasinin halktan yansıması olarak seçim dediğimiz 14 Mayıs 2023 günü halkımızın önüne konacak. 2001’de partimizi kurmaya geldim buraya, Allah nasip ederse 22 yıl olacak inşallah. 2002’de ikinci sıra milletvekili adayıydım ondan sonraki seçimlerde aday adayı oldum. Tercihlere hep saygı duydum ama partimizin hep yanında durdum ve çizgimi hiç değiştirmedim. AK Parti bir dava hareketidir. Dava arkadaşlığı çok basit bir şey değildir. Bu yaraları aşacağız" dedi.
"Bilecik’te Allah’ın izniyle güzel işler yapılması için elimizden gelen her şeyi yaptık, bu davaya bir nefer olarak yine aranıza geldim, oylarınıza talibim"
Yıldırım açıklamasının devamında, "Mevlana Hazretleri, ‘Günün adamı olma, hakikatin adamı ol. Gün değişir ama hakikat değişmez’ diyor. Hakikatin ve hakkı ayakta tutan olmak için aranızdayım. Geçmişte yaptıklarım gelecekte yapacaklarımın taahhüdüdür. Bilecik’te Allah’ın izniyle güzel işler yapılması için elimizden gelen her şeyi yaptık, bu davaya bir nefer olarak yine aranıza geldim, oylarınıza talibim. 14 Mayıs 2023 tarihinde sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar devlet başkanı olarak Bilecik’te güçlü, çok yüksek bir oyla seçtirmek için çaba sarf edelim. İki milletvekili çıkartacak gibi de çalışalım. Bu noktada siz bana güvenin ben size güveniyorum" dedi.
Yıldırım, konuşmasının ardından başvuru dosyasını teslim ederek tebrikleri kabul etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle