SİYASİLERİ BİR ARAYA GETİREN AÇILIŞ

Bilecik'te açılan bir giyim mağazasında siyasiler bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Temmuz 2022 Çarşamba 11:23
491 Okunma
SİYASİLERİ BİR ARAYA GETİREN AÇILIŞ

Bilecik'te açılan bir giyim mağazasında siyasiler bir araya geldi.  


  Cansuhanım Balamut ve Mücahit Turgut’un sahibi olduğu işyerinin açılışını AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, iş insanı Kazım Yağmur ve davetliler katıldı.  

Açılan her bir iş yerinin şehrin ticari ve ekonomik hayatına canlılık kazandırdığına dikkat çeken Başkan V. Subaşı, "Öncelikle iş yerlerini açtığımız esnafımıza güzel ve bereketli kazançlar diliyoruz. Bilecik Belediyesi olarak esnafımız ve vatandaşlarımızın en iyi şekilde ticaret ve sosyal hayatlarını sürdürmeleri için elimizden gelen imkanları ortaya koyuyoruz. Tüm esnafımıza kazançlı alışverişler diliyor, kurban bayramlarını kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.


  Esnaf ve vatandaşlar da ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek Başkan V. Subaşı’ya teşekkür etti. Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, açılış sonrası esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle