SİYASETE KISA BİR MOLA VERDİ

CHP Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı Bilecik Açı Koleji’ni ziyaret ederek, minik öğrencilerle bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Mart 2024 Cuma 11:29
148 Okunma
SİYASETE KISA BİR MOLA VERDİ

CHP Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı Bilecik Açı Koleji’ni ziyaret ederek, minik öğrencilerle bir araya geldi.


 

31 Mart günü yapılacak yerel seçimler öncesi gece gündüz çalışmalarına devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, seçim çalışmalarına kısa bir mola vererek, minik öğrencilerle bir araya geldi. Subaşı, şehrin eğitim kurumlarına verdiği önemi vurgulamak adına Bilecik Açı Koleji'ni ziyaret etti. Okulun Kurucu Müdürü Zafer Bozkurt tarafından karşılanan Subaşı, okul çalışmaları hakkında bilgi aldı. 


 

Ziyaret sırasında öğrencilerle samimi bir şekilde sohbet eden Subaşı, eğitim alanında yapmayı planladığı projeleri paylaşarak gençlerin heyecanını artırdı. Öğrencilerin sorularını ilgiyle dinleyen ve onların fikirlerine değer veren Subaşı, geleceğin teminatının gençler olduğunu söyledi. 


 

Bilecik Açı Koleji yöneticileri ve öğretmenleri de ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, şehrin eğitim vizyonuna katkı sağlayacak her türlü girişimi destekleyeceklerini belirttiler.
Melek Mızrak Subaşı ise, "Bilecik Açı Kolejinde yarınlarımızın mimarı çocuklarımız ve onlara bilimin ışığıyla yön veren öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Tüm öğrencilerimize hayatta başarılar diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle